Atat la caini, cat si la pisici, varsta de 5 luni este pre-matura, de aceea este inca numit pui, si nici nu se recomanda dresajul inainte de 10 luni, deoarece pana atunci puiul ia totul in joaca.Ciobanescul German este de statura mijlocie, usor alungit, puternic si bine muscularizat, cu osatura uscata si pe ansamblu compact. Dimensiuni importante: inaltimea la greaban e, la masculi, de 60 cm pana la 65 cm si la femele, de 55 cm pana la 60 cm. Lungimea trunchiului depaseste inaltimea la greaban cu cca. 10 - 17 %. Asa ca nu cred ca ai motive de ingrjorare.(Si eu am tot un ciobanesc german femela, dar a mea e matura si are putin peste 55 cm) be happy :*
Pai nu ai ce sa-i faci!O sa creasca singurica.Are doar 5 luni. e normal sa fie muult mai mica decat cei adulti.Si..ca sa creasca maare si frumoasa, ii trebuie apa curata si mancare.
Buna!
O sa creasca ea, e abia in stadiul de maturizare, nu ar trebui sa intervii.
Daca vrei sa aiba o alimentatie echilibrata si bogata in vitamine si proteine, atunci da-i mancare de cea mai buna calitate: Pedigree, Chappy, Frieskies. -> o s-o ajute sa se dezvolte corespunzator.
Altceva nu-i poti face...
Numai bine!
Sal. Si eu la fel am o catelusa ciobanesc German face 5 luni acum. si nu stiu cum vad daca e de rasa pura adica originala. credeti ca ma puteti ajuta? :3