Mai copil avortat chiar nu imi pot da seama din ce ai presupus tu ca sunt incepator la romana. Am 10 pe linie daca te intereseaza, si apropo, tot internetul foloseste "bine" fara "i" in loc de "bine" in caz ca esti tinut legat de calorifer si nu sti. Sa ai o zi frumoasa!
Tu jignesti ca atata te duce mintea. Daca tu ai 10 la limba romana eu sunt patriarhul Romaniei. Daca ai scris "Sal. TPU" Nu se pune punct intre ele. Daca pui punct esti analfabet. "Buna" se scrie buna de cand e limba romana si nu "bna". Copil avortat esti tu si cu tot neamul tau. In propozitia "ce palete de ping-pong imi recomandati sa pot sa dau foarte bine si spin, sa fie bna de viteza. si de control sa fie pana in 200 lei" intre "viteza" si "si" nu se pune punct. De aici in colo iar greseli: ", ( P.S. : sunt avansat nu ma luati cu artengo sau altceva, am din alea de cand eram si eu mai incepator.tongue )" P.S. (care precis ca nu stii ce inseamna: post scripum= dupa ce am scris.) nu se scrie in paranteza. Dupa "altceva"se pune punct. Nu se scrie "mai incepator". Nu sufera grad de comparatie. In raspuns ai facut o gramada de greseli. Acolo nu-ti mai explic ca te faci prea destept si te "dai mare". Si asa esti increzut si prost. O zi frumoasa o sa am ca am sa-ti dau scrisul tau pe Facebook sa vada lumea ce prosti copii sunt azi. Apropo! Eu nu sunt copil ca sunt mai batran ca maica ta. Intreab-o pe ea. Stii tu de ce!