| cosmin3confuz a întrebat:

Nu prea ma pricep la animale, adica la litierele lor si vreau sa va intreb : daca iau o litiera pentru un catelus trebuie sa iau si nisip sa pun in ea, sau isi face nevoile asa in ea pur si simplu? Eu stiam k doar la pisici pui nisip in litiera. Cum e? Funda urgent!

Răspuns Câştigător
| RedNose a răspuns:

Cainii nu sunt pisici, nu fac la litiera. poti sa-l inveti pana cand termina schema de vaccinare sa faca pe pad-uri, apoi sa-l inveti sa faca afara...

5 răspunsuri:
| hefe a răspuns:

I-ai frt si nisip care se schimba automat odata la 2 3 zile...iti recomand sa iei nisipul...mai bine si pentru catel

| cosmin3confuz explică (pentru hefe):

Ce e aia frt?

| cosmin3confuz explică (pentru RedNose):

P bune, da unde stii u? Daca esti asa d bun sa stii ca sunt catei care fac la litiera, in special cei mici. Frate urasc sa vad cand vine unu cu nu stiu ce raspunsuri de ***, si se da mare geniu, da nu stie prea multe de fapt. Si oricum litiera la caini poate fi numita si ca o improvizatie, stii ce inseamna nu? laughing

| RedNose a răspuns (pentru cosmin3confuz):

Hai va vedem noi cat de "nu prea multe stiu" dupa ce vizitezi raspunsurile mele lasate pe aceasta sectiune. Sa vedem care e mai cunoscator. In fine, fa ce vrei, eu ti-am zis, daca reusesti sa-l faci sa faca acolo te felicit.

| cosmin3confuz explică (pentru RedNose):

Mersi happy anticipat laughing