Nu o doare, pur si simplu se "stinge" incet. Daca tot zici ca e asa de batrana, parerea mea e ca nu ar trebui sa o mai tii in dureri.
Salut, din păcate n-are ce să-i facă, partea bună e că-ţi poţi cumpăra un căţel nou. dar câinelui tău n-are ce să-i facă pentru că, chiar dacă ar rezista operaţiei nu ar mai avea mult de trăit pentru că-i bătrână aşa că mai bine să o eutanasieze ca să numai sufere.
Buna. Dupa parerea mea este mai bine sa o eutanasiezi. Si eu am avut un catel lup, avea un an, insa a fost otravit si pentru ca nu mi-am dat seama la timp si pentru ca nu eram in localitate cand s-a intamplat imbolnavit, a murit. Si acum imi dau lacrimile cand ma gandesc cat de mult a suferit. Iti va parea rau mai tarziu ca ai lasat-o sa sufere.
Eu tot ce cunosc, toate cazurile in care a fost operat la o varsta inaintata, a murit. Mai bine las-o asa, sa moara de moarte buna. Daca vezi ca sufera, ii faci eutanasiere la domiciliu. La fel stiu si eu, ca nu doare.
Buna,intreaba medicul de tratament medicamentos poate se va gasi o solutii pentru ea!
Din pacate nu se poate face nimic pentru ca e batrana. Cel mai bine e sa o eutanasieze pentru ca asa se chinuie prea mult. Eutanasierea din cate stiu nu doare.
Poti sa il duci la Condurache care face orice operatii oricat de batran e. 0741088565 str. Lucian Blaga la un cabinet rosu. Bafta!
Din pacare e prea batrana.
Iar despre eutanasiere, SIGUR nu doare.
Am luat asta de pe dex : EUTANASÍE s. f. 1. Moarte fără dureri. 2. Metodă de provocare (de către medic) a unei morți precoce nedureroase unui bolnav incurabil, pentru a-i curma o suferință îndelungată și grea
Din nefericire este foarte batrane si nu se poate face nimica.Nu ar rezista operatiei.Eutanasierea nu doare.
anonim_4396 întreabă: