Din pacate nu se poate face nimic pentru ca e batrana. Cel mai bine e sa o eutanasieze pentru ca asa se chinuie prea mult. Eutanasierea din cate stiu nu doare.
Eu tot ce cunosc, toate cazurile in care a fost operat la o varsta inaintata, a murit. Mai bine las-o asa, sa moara de moarte buna. Daca vezi ca sufera, ii faci eutanasiere la domiciliu. La fel stiu si eu, ca nu doare.
Salut, din păcate n-are ce să-i facă, partea bună e că-ţi poţi cumpăra un căţel nou. dar câinelui tău n-are ce să-i facă pentru că, chiar dacă ar rezista operaţiei nu ar mai avea mult de trăit pentru că-i bătrână aşa că mai bine să o eutanasieze ca să numai sufere.
Buna. Dupa parerea mea este mai bine sa o eutanasiezi. Si eu am avut un catel lup, avea un an, insa a fost otravit si pentru ca nu mi-am dat seama la timp si pentru ca nu eram in localitate cand s-a intamplat imbolnavit, a murit. Si acum imi dau lacrimile cand ma gandesc cat de mult a suferit. Iti va parea rau mai tarziu ca ai lasat-o sa sufere.
Buna,intreaba medicul de tratament medicamentos poate se va gasi o solutii pentru ea!
Nu o doare, pur si simplu se "stinge" incet. Daca tot zici ca e asa de batrana, parerea mea e ca nu ar trebui sa o mai tii in dureri.
Din nefericire este foarte batrane si nu se poate face nimica.Nu ar rezista operatiei.Eutanasierea nu doare.
Din pacare e prea batrana.
Iar despre eutanasiere, SIGUR nu doare.
Am luat asta de pe dex : EUTANASÍE s. f. 1. Moarte fără dureri. 2. Metodă de provocare (de către medic) a unei morți precoce nedureroase unui bolnav incurabil, pentru a-i curma o suferință îndelungată și grea
Poti sa il duci la Condurache care face orice operatii oricat de batran e. 0741088565 str. Lucian Blaga la un cabinet rosu. Bafta!
anonim_4396 întreabă: