| PяĬɔhĬηĐεℓ a întrebat:

Am si eu un catel.Cred ca este corcitura...de ceva.L-am luat de la cineva mai mult pentru paza pentru curte ca am si de aia mai micuti cu care sa ma distrez.Asa si am nevoie de sfatul vostru:
Catelul vagabond are 1 an.In curtea vecinilor era un caine vagabond si ii purta dusmanie de cand l-am adus la curte.De unde era sa stiu ca nu era asa de rau?
Acum 2 zile I don't want to see catelul ala mic era in curtea noastra mort si cararea era plina de sange. crying I don't want to see Cainele vecionilor avea 2 gauri pe gat(de la corcitura mea) era mort...
Nu stiu ce sa fac mie teama sa nu ii ucida si pe ceilalti 2 pechinezi care sunt prin curte sad Pana la urma acum mie teama si mie de el.Credeti ca e turbat? Ce as putea face mi-e frica sa nu ii ucida pe ceilalti! Inafara de vetrinar ce solutie am? La vetrinar o sa il duc dar pana atunci? Am nevoie de ajutor please! Funda celui mai explicti raspuns!

2 răspunsuri:
| BlackNinja a răspuns:

Incearca sa-l legi, sa-i dai ceva ca sa-l adoarma si apoi sa-l duci la veterinar.Incearca sa tii pechinezii in casa ori sa fugaresti cainele ''turbat'' din curtea ta cu un bat sau alte chestii de astea(cu ajutorul parintilor).

| PяĬɔhĬηĐεℓ explică (pentru BlackNinja):

Mersi mai astept raspunsuri.