)))LOLS
Da am si eu o intrebare banala..scutec nu s-a inventat? are 8 saptamani la naiba..Copiii de 3 ani stiu sigur ca inca mai au nevoie de scutec. poate de la 5 ani sa o inveti..cat despre miros.un Venish cv? Aeriseste cu geamuri larg deschise..Bafta!
Buna! Si eu am un bichon, dar are 1 an.Sincer si eu m-am chinuit pana cand am invatat-o sa-si faca nevoile acolo unde trebuie.Eu i-am luat o cutie cu nisip si i-am pus-o in baie, si in fiecare zi de cate 3 sau 4 ori o duceam in baie la cutia cu nisip. Daca isi face o data nevoile acolo sigur o va face si a doua oara.Iar pentru canapea exista niste spray-uri care dezinfecteaza si au un miros placut.
Daca nu doresti sa apelezi la solutii chimice incearca sa speli locul respectiv apoi aplica niste vanilie(esenta).
Cat despre dresaj:spala bine acele locuri deoarece mirosul o atrage sa foloseasca mereu acel loc.Cumpara-i covorase si incearca sa o educi acolo, iar pe masura ce face progrese muta covorasul cat mai aproape de usa, iar cand se descurca singura muta-l afara.