| RoDanny a întrebat:

Am un catel cam de 13, 14 ( batran ), nu cred ca a fost vaccinat vreodata, poate de 2 ori, dar el este foarte energic, latra toata ziua, fiind legat, el se agita cand trec oameni cu caruta, vaci, cai, animale, cand ii dau drumul noaptea e foarte fericit, alearga si cand ii dau mancare parca danseaza de fericire, este foarte ascultator, asteapta sa ii pun mancarea in oala, daca mai aduc mancare se da la o parte, cand ma duc la el ma miroase, sta la mangaiat cand il strig e fericit. Intrebarea este: cam cati ani mai poate trai el daca acum arata ca un caine de 5-6 ani poate mai putin la comportament, aspect etc?
P.S. : Este caine mediu spre mare.
DAU FUNDA big grin

Răspuns Câştigător
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Daca a fost hranit bine, e vioi, sanatos, chiar nestiind rasa putem banui ca are sansa sa se indrepte spre 16-17 ani. Pacat ca e tinut legat dar stiu cum e la tara. Sa aiba conditii cat de cat la umbra, iarna daca e prea frig macar in crama sau o magazie, in hol in casa sa nu il arda frigul. Iubeste-l si ai grija de el ca merita mai mult decat unul de rasa care nu face nimic toata viata in case de boieri. http://doctor-vet.ro/cat-traieste-un-caine/

1 răspuns:
| RoDanny explică (pentru Popescu_Eugen_1964):

Salut, el mananca bine, si este tinut in curte pentru daca il tin pe afara este cam rau daca intra cineva in curte e.