| Verzisor a întrebat:

Sall TPU:
Aveam un Caine LABRADOR mare la inaltime si avea 2 lunii:
Il aveam la tara La fiecare data cand ma duceam la tara el sarea pe mine sa ma dae jos odata ma dat jos din picioare am 15 ani si inaltime foarte mare si nu mai mi-a venit acasa crying de 2 ani taicameo a pus recomensa si 50 de miliaone.
Am auzit ca mila impuscat un padural prost de la tara, Credeti ca mai e in viata? Cand ma gandesc la el ft. nu am cuvinte Era negru da nu are ce cauta pe la voi ca stau in RM.VALCEA. De 2 anii sunt disperat e mort sau viu? Oare se mai intoare acasa? cateodata are putere in dintii de rupe lantul de ce este legat sare garduri marii l-am ingrijit mai mult ca orice animal si mi-am luat si o pisica atunci si acum are o luna pisica de atunci sa va spun ceva incredibil pisica cand aude ca vorbesc de el il chema Benny cand aude ca vorbesc de el incepe sa mioarane de aude toti vecini iar cainele celalt cum sa va zic cum ar fi ca plange. Va rog dati-mi si mie un raspuns

3 răspunsuri:
| Bomberman a răspuns:

Ba, prietene.te inteleg.stiu ce simti.si mie mi-a disparut rottweiler-ul vreo patru nopti si nu am avut liniste pana nu l-am gasit.ar fi bine sa te interesezi in zona, sa intrebi, na.imi pare foarte rau.

| Verzisor explică:

Mah? la mine la tara ce pl mea de 2 ani... si tuh ca i-am batut pe toti de acolo laughing

| Bomberman a răspuns (pentru Verzisor):

laughing povestea e trista in fine ai incercat toate metodele singuru lucru care iti mai ramane de facut e sa te impaci cu ideeawinkinggandeste ca ai facut tot ce se putea face