| OanaVlad a întrebat:

Cititi asta va rog din suflet! Saptamana trecuta am mers prin parc cu o prietena, dar in fata unei banci era un pisoi mai micut asa ca m-am oprit sa mangai. A stat apoi nu s-a mai despartit de mine. L-am luat in brate, m-am plimbat cu prietena mea (Karina) si am dat mancare pisoiului, i-am dat o patura si l-am protejat de un caine. Il iubeam tare mult dar Karina a zis sa-i dau drumul. L-am lasat iar azi l-am vazut din nou. Am incercat sa-l mangai dar s-a speriat. Apoi am ajuns in casa cu lacrimi in ochi. Si acum plang pentru ca mi-e dor de el... ce sa fac? Ms anticipat.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu e neaparat sa-l iei acasa! Du-l intr-un loc unde sa se invete acolo si sa-l vezi mereu! Stai cu el mai mult, ca sa te iubeasca si el! Da-i un numesi alinta-l mereu! Succes!batting eyelashes

7 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

Sa te maturizezi.

| OanaVlad explică:

Ms de rasp dar parinti nu vor nici cum sa ma lase cu el crying

| Allkin a răspuns:

Buna Oana.Sa inteleg ca "te-ai indragostit" de acest pisoi la prima vedere. Daca inca locuiesti cu parintii cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ei si sa incerci sa le explici ca vrei un animal de companie si acel pisoi ti-a intrat la suflet.Incearca sa le dovedesti ca esti responsabila si nu cred ca te vor refuza, doar daca unul dintre ei are alergie la pisici.Bafta!

| lordbogdan a răspuns:

Daca il iubeai asa de mult, puteai sa-l pastrezi pentru ca faceai ceva de genul cu adoptarea unui animal.Ma rog eu asta as face...

| AudImagini a răspuns:

Iti sugerez sa il iei acasa... macar pentru o perioada sau ceva...
Daca nu te lasa parintii ai putea sa ii faci un adapost in fata blocului tau sau sa rogi o prietena sa il tina ea acasa
Daca stai la casa, si mai bine. Ii poti face un culcus in curte

| metehne a răspuns:

Buna
am patit si eu asta.am gasit un mic catelus si am vrut sa-l iau acasa.[atat de dragut erapuppy dog eyes] dar mama a zis ca se gandeste si a doua zi nu l`am mai gasit si am vrut sa il iau acasa.sad.
Pai cred ca ar trebui sa iti intrebi parintii daca iti da voie sa il iei.eu asa as face in cazul tau`!happy
Bye bye wave

| BeTheBestAndFu*kTheRest a răspuns:

.incearca sa te apropii incet de el da'i ceva de mancare. si o sa isi recastige increderea in tine. daca il iubesti asa mult i'al acasahappy