| DenisIonut01 a întrebat:

Salut, Acest papagal este micul sau marele alexandru? (ce ziceti o varsta asa aproximativa?) si inca ceva e baiat sau fata? >> https://www.facebook.com/......media/set/

Răspuns Câştigător
| NCL a răspuns:

Buna este baiat deoarece are inelul[penajul ] din jurul gatului format deci are peste 2 ani. [acest penaj se face la 2 ani] si este marele alexandru

11 răspunsuri:
| vrabiuta a răspuns:

Nu este nici pui dar nici batran este intre iar ca sa iti dai seama de sex e simplu barbati au narile albasyre-sidefii iar femelele galbene

| DenisIonut01 explică (pentru NCL):

Multumesc! ai fost de mare ajutor vei primi funda!

| DenisIonut01 explică (pentru vrabiuta):

Multumesc si tu m-ai ajutat, de unde sti ca nu e batran? nu stiu daca se vede in poza dar nu tine chiar ok piciorusele pe lemn.

| NCL a răspuns:

Inel inseamna ce are la gat ...penele negre..acela este inelul. iti spun ca am si eu acasa o fetita si un baietel:d

| vrabiuta a răspuns (pentru DenisIonut01):

E simplu eu studiez pasarile si animalele de mult si m-am luat dupa marime dupa comportament din cate am vazut in poze mananca din mana ta si nu e batran pentru ca o pasare batrana nu s-ar mai sui pe suportul de lemn si ar incerca sa stea pe o suprafata cat mai stabila ca o data cu inbatranirea isi pierde echilibrul

Ma refeream la picioare la ghiarele lui par a fi cam batrane... dupa cum zici tu e trecut de mult de 3 ani? ca stiu ca la e ani face inelu la gat

Stiu chestia dar sunt si anumite femele care il fac si vroiam sa fiu sigur mersiwinking

| vrabiuta a răspuns (pentru DenisIonut01):

Idea e ca mai are mult de trait poti incerca ceva sa vezi daca mai este in putere, inchide geamurile si dai drumul in casa sau intr-un loc ferit de alte animale si vezi daca zboara daca evita zborul nu-i de bine o pasare tanara ar profita si ar zbura peste tot

| NCL a răspuns:

Da dar daca au tinut-o in cusca muschii sau atrofiat si nu mai poate zbura. si ai grija ca daca nu stie sa zboare se va lovi de toti peretii din camera de dulapuri ..mare grija

Nu are cum sa nu stie sa zboare din moment ce o fost scapata afara si gasita de cieva cine stie de unde a zburat, l-am scos afara pe deget cu greu si dupa aproximativ 5 minute a fugit pe cusca a zubrat pe cusca [ma gandesc ca evita zborul deoarece e nou in camera mea pan acum l-am tinut in bolcon in cusca si o sa il mai tin pana ai dau tratamentu ca are diarie si mi s-a spus de crescator de papagali sa-i bag in apa 1 furazilidon sau o smecta. Multumesc pentru reraspuns

Dupa ce se va obisnui cu camera ai voi da drumu, dar momentan sta in cusca in balcon ca in camera ema am nimfa pui si se duce la cusca lui si il prinde de picioare mil nenoroceste, si trebuie sa ai dau un trantament si mi sa nu fie bun pentru nimfa.Multumesc pentru re raspuns