| Andreya2 a întrebat:

Salut am 12 ani si peste o saptama na o sa imi cumpar un bichon maltez de 8 saptamani si nu stiu cam cum ar trebui sa il cresc, ce sa ii dau de mancare, etc. Am mai avut un cocker spaniel care l-am donat si un canicche mediu care a murit din pacate deci stiu cam cum se cresc cainii dar nu stiu multe despre BICHONI MALTEZI
Va rog ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| Talmacel_Alexia_1999 a răspuns:

Îmi plac bishonii si stiu destule despre ei.
1. Trebuie sa il periezi o data la 2-3 zile
2.Trebuie sa ii faci baie o data la vreo doua săptămâni sau 3 săptămâni.
3.Mananca resturile ramase de la mâncare, mâncarea care o mănâncă si oamenii dau pedigree si celalalte mâncăruri din magazine
4.Sa ii faci carnet de sănătate si vaccinurile si tot ce ii trebuie
5.Trebuie sa il tii in casa sau într-un loc călduros
6.Sa aibă niste jucarioare mai ales daca este pui
7. Jucariile vor folosi la joaca acestuia si daca ii cresc dintii o sa roada si trebuie sa roada jucăriile nu cablurile etc.
8.Trebuie plimbat o data la o zi sau 2
9.Este foarte jucausa aceasta rasa asa ca trebuie sa te joci mereu cu el
10.Ca sa nu te joci chiar aproape mereu cu el poti sa il obosesti si sa il adormi usor

Sper ca te-am ajutat!
Succes cu câinele!

Funda? big grin

4 răspunsuri:
| AlbuEmi a răspuns:

Trebuie in primul rand sa ai grija foarte mult la alimentatie. e foarte periculos daca nu mananca doar pernute de alea pedigree, si sa nu ii dai toate ieftiniturile! Sa te bucuri de el!

| Stan_Denisa_1999 a răspuns:

Ceau. Și eu am bichone. Al meu are 2ani. Pt început ar fi ok să îi dai lapte și mâncare de câini pentru juniori. Eu i-am dat până la vreo 6 luni mâncare pentru juniori!

| Andreya2 explică (pentru Talmacel_Alexia_1999):

Mersi mult alexia

| Talmacel_Alexia_1999 a răspuns:

Cu plăcere Andreya!
Îmi place sa ajut oamenii mai ales când este vorba despre animalele, pasiunea mea!
big grin succes cu catelusul big grin