Nu sunt experta în câini dar îți pit recomanda să te duci la un medic veterinar si dacă nu poți chiar acum sau în următoarele zile cel mai bine ar fi să ai grijă ce și cum mănâncă și să fii foarte atent la comportamentul lui până reușești să te duci la un medic veterinar.
Ca să înțelegi la ce mă refer încearcă să îi mărești porția de apă ca să facă o digestie mai bună, nu îi da decat mancare de caini si important e să nu uiți de medicul veterinar indiferent dacă se simte mai bine sau nu.
Întrebarea asta e la mișto sau tu ești atât de naiv încât să crezi că niste cereale amărâte îți pot omorî câinele?
Nu te alerta! --- cainele tau nu pateste nimic! Nici macar nu va avea vreun simptom care sa te ingrijoreze. daramite sa moara!
Mă frate, eu la câinele meu îi dau şi chipsuri şi toate porcăriile şi nu a avut nimic, i-am dat până şi mâncare de pisici. De ce ar murii al tău din cereale?
Nu se intampla nimic, nu a mancat ciocolata, cerealele acelea numai ciocolata nu au (chiar daca scrie pe ambalaj), contin cacao.Pe viitor fi atenta, zaharul nu este bun pentru caini.
Cainele nu va patii nimic!
Este mancare umana si nu ii va face rau, ca nu-i otrava, dimpotriva.
Nu,nu este la misto.Sa ne intelegem, cainele meu a mancat de cand il stiu eu boabe.M-am informat si pe google si am vazut ca ciocolata nu este buna pentru caini, acum sincer chiar nu stiam ce sa fac si ma panicasem rau, ca nu as fi vrut sa se intample altceva.Mersi mult!
Multumescc mult.Ma panicasem ca gen am citit pe google ca moare, lipsa de calciu etc. Mersi mult, data viitoare voi fi mai atent.
Sincer sa fiu ma panicasem, ma bucur ca a fost o "alarma falsa" si ca nu va pati nimic.Multmescc