Daca e doar agresiva ii pui botnita si ii tai unghiile dar e foarte posibil sa miste foarte rau si sa i le tai prea mult si sa o doara si in cazul asta se explica agresivitatea, si eu am o catea care face urat de tot cand e vorba sa ii tai unghiile si mi-a zis veterinarul ca daca umbla prin curte nu are sens sa i le scurtez pentru ca se tocesc oricum asa ca eu nu mai chinui animalul ca nu are rost
Daca devine agresiva, inseamna ca i le-ai mai taiat si a durut-o, de aceea nu mai vrea sa stea.
Te sfatuiesc sa o duci la veterinar, ca tu poti sa o ranesti nestiind cat de putin trebuie sa le tai.
Lucru clar este ca ai ranit cainele, odata ce refuza acum sa stea la tine, sa sufere.
Oh, am avut si eu aceeasi problema cu cateaua mea. Trebuie sa o duci in cada, sa o legi ca pe un sclav, asta ca sa ii arati ca tu esti seful. Dupa aceea trebuie sa ii dai 2 palme la kur pentru ca asta arata ca ti o doresti. In final iei forfecuta si ii tai unghiile. Sper ca ti am fost de ajutor
Ai incercat asta cu mama ta? si a avut rezultat?
Multumesc dar am specificat in intrebare ca vreau sa fac asta eu personal, acasa.