| Andreyt112 a întrebat:

Am o intrebare despre porumbei. Am avut doi porumbei tineri si azi le-am dat drumul din cusca, acum stau pe casa mea. Mai sunt sanse sa intre inapoi in cusca?

4 răspunsuri:
| Lostlyric a răspuns:

Daca le pui mancare in cusca (paine, paine inmuiata, seminte), da...mari sanse sa se intoarca la cusca. Asta nu inseamna ca vor si ramane acolo, dar sunt mari sanse sa se reintoarca in locul unde hrana le este servita. Stau la etajul 10 si am cativa porumbei care isi fac veacul pe aici datorita faptului ca femeia de serviciu le pune mereu mancare pe geam.

| Andreyt112 explică (pentru Lostlyric):

S-a intors doar masculul in cusca, femela inca mai sta pe casa mea.
Acum sper sa vina si femela in cusca.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Șanse sunt, dar depinde cât de mult timp i-ai ținut în colivia respectivă. Dacă în acel spațiu îngust i-ai crescut, vor intra/ieși în mod regulat. Lasă-le la dispoziție apă rece și mâncare. Poți să-i provoci cu boabe de porumb și grâu, care nu prea găsesc oriunde, dar dacă intră nu încerca să-i capturezi, să închizi ușa coliviei, lasă-i să capete încredere, încât să nu se simtă în pericol.
Dar, dacă nu au fost învățați în colivie, depinde cât sunt de curajoși. Doar cei mai prostuți și flămânzi riscă totul pentru hrană. În general, sunt destul de sceptici. Mai bine aleg să rămână flămânzi decât să fie capturați.

| Andreyt112 explică (pentru floresdemayo):

I-am tinut aproape o luna in cusca.