| ReadAllAboutMe a întrebat:

Salut^^ Am o pagina de facebook.Eu muncesc pe ea. dar faza e ca nu primesc comm-uri nici like-uri. Totusi am vrea sa fim o pagina mare sa auda de noi. dar nu se va intampla daca nu crestem si nici un utilizator nu e activ.
Daca nu creste aceasta pagina ma gandesc sa o sterg.
Ce pot sa fac?big grin Dau funda+Vot.
Fara raspunsuri jignitoare...laughing

Răspuns Câştigător
| pisikutzza22 a răspuns:

Problema nu este de like-uri date fortat sau la "schimb" eu cred ca vrei ca munca ta sxa fie apreciata iar persoanele care intra chiar sa fie atrase de ceea ce postezi tu acolo...
eu m-am uitat pe pagina ta si cred ca ideea este buna dar trebuie sa schimbi modul de abordare, incearca sa fii mai "comerciala" adica sa pui ceva interesant, care se cauta.
incearca prin chestii cu adevarat socante sau amuzante poze, clipuri youtube bancuri barfe cu vedete imbracaminte cu adevarat deosebita/crazy/vulgara/ciudata trebuie sa uimesti prin atitudine sa surprinzi cititorii tai cu chestii "incredibile" care nu se gasesc decat pe pagina ta.Baza o ai buna sper sa tii cont de ce ti-am spus daca ai nevoie de exemple ponturi etc contacteaza-ma si sper sa devin curand si eu una din fanele tale :*

4 răspunsuri:
| ileanaparlici1979 a răspuns:

Pai in primul rand roagati prieteni sa-ti dea like si dupa asat roaga-i sa le spuna si prietenilor de pagina asa s-ar putea sa faci rost de vreo cateva likeuri daca vrei da-mi linkul la pag si o sa iti dau eu like si iti fac pub pe pag mea.
Fundawinking

| Flaviucu a răspuns:

Cum se numeste pagina?

| ReadAllAboutMe explică (pentru Flaviucu):

Rainbow Friendship.

| Sweetadina a răspuns:

Si eu am o pagina (Ca'n povesti) o sa te ajut eu si daca vrei ma poti pune admina ca sa iti cresc eu poagina:*