E normal sa ii fie frica caini nu prea se intelg cu pisicile dar 100% dupa un anumit timp daca ii tii impreuna se vor imprieteni
De ce ai luat un caine? Pisicile sunt geloase, mai ales ca are si puii e speriata si ingrijorata ca cainele acela i-ar putea face ceva ei sau puiutilor ei.E normala ca mamica sa fie agresiva cand cineva nou e pe teritoriul ei. Scapa de caine!
Pisica isi apara puii.pana mai cresc puiutii, incearca sa ii tii cat de cat separati
Niciodata, dar absolut niciodata nu aduci un alt animal in preajma unei pisici cu pui, sau a unei cateluse cu pui!
Nu poti sa-i impaci, tii pisica in casa cu pisoii si cainele il lasi in curte.
Nu trebuie sa scape de caine.trebuie sa ii tina separati pana mai cresc puiutii.am si pisici si catei acasa, asa procedez eu cu ei, apoi dorm impreuna si beau apa din aceesi farfurie, se inteleg
Nu stiu daca poti sa ii impaci doar daca i mai apropii incetut nu chiar apropiati si nu lasa cainii sa mearga la pisoaiasi.si daca nu se impaca intr-o luna ii desparti. unde stai?
Doar ce a fatat, iti dai seama ca este mult mai agresiva si protectoare acum. Tine catelul departe de puii ei. Poti sa incerci sa ii pui o carpa pisicii ( taie si tu un tricou vechi in doua ) pe care sa stea o zi ca sa-i ia mirosul si cu cealalta carpa sa freci catelul ( sau sa-l lasi sa doarma pe ea ) si dupa inversezi carpele ca sa se obisnuiasca fiecare cu mirosul celuilalt fara sa se confrunte direct. Peste 2-4 saptamani poti sa le fierbi ( catelului si pisicii ) piept de pui si sa le dai sa manance in acelasi timp ( boluri separate ) - poate se mai apropie asa.
Avadan_Alex_2002 întreabă: