| Tataru_Ionut_2001 a întrebat:

Am o problema cu pisica mea, ii cade ofarte usor parul si mai tot timpul am par prin casa si nu cred ca naparleste pentru ca asta se intampla tot timpul. Pisica mea este una obisnuita, nu este de rasa. Ce pastile sau ce medicament ar trebui sa ia pisica mea ca sa nu ii mai cada asa tare parul? Peste tot numai par, daca o iau in brate ma umplu de par

5 răspunsuri:
| aNdr3i1947 a răspuns:

Și eu am 3 pisici, nu sunt vreo rasa anume. Și la mine în ultima vreme lasa foarte mult păr, probabil e ceva normal. Cred ca nu e nimic grav, în general pisicile în timpul verii la să foarte mult par. Nu trebuie sa fii îngrijorat pisică nu este bolnavă. Cel mai bine ar fi sa întrebi un medic veterinar.
Sper ca te-am ajutat!

| Cocoa2006 a răspuns:

Ce vorbiti uitati ca asa se rezolva treaba : https://www.youtube.com/watch?v=y4aih-glP7g

:D :D

| Tataru_Ionut_2001 explică (pentru aNdr3i1947):

Ea lasa par tot timpul

| aNdr3i1947 a răspuns (pentru Tataru_Ionut_2001):

Și la mine. De exemplu când le iau în brate să mă joc ma umlu de par. Asa sunt pisicile, lasă extrem de mult par. Ăsta e cel mai mare dezavantaj.

| alina2k18 a răspuns:

Pisicile naparlesc si 9 luni pe an, celelalte 3 mai putin laughing
Trebuie periata zilnic, aspiri cat de des poti.
Cumpara-i si o hrana pentru piele si par, au ceva la Royal Canin.
Sunt oameni care au 3-4 pisici si aspira de 2 ori pe zi ca sa aiba casa luna, un animal lasa par se stie, asta e.