Bina...acum.nu stiu de cat timp ai tu papagalul dar daca e tanar, si recent achizitionat [ma refer poate si la 1 an] nu te speria ca, la magazin nu leau dat alceva decat mei.si atat, ste sfatuiesc sa ii pui ii colivie orice leguma sau fruct
in privinta penajului, s-ar putea sa fie murdar, adica are nevoie de o baitza, sa naparleasca, sau sa aiba ceva boala, te sfatuiesc sa il duci la vetterinar sau daca nu uite id-ul unui veterinar care te va ajuta bucuros bianca.ana22
daca mai vrei sa stii sau sa ma intrebi lucruri despre papagali trimite-mi pe privat
o sa te bag la prieteni
funda?
Incearca sa ii amesteci bucatele de fructe/legume in mei, dar sa le tai la inceput mici si apoi din ce in ce mai mari, si atunci o sa manance!
Papagalii in general mananca doar mei, incearca sa ii suplimentezi cu morcov, piersici, biscuiti sau ou fiert (mai multe detalii ai pe ambalajele de la mei). daca are penele urate s-ar putea sa le schimbe. daca peste 1 luna nu isi revin la normal incearca sa te duci cu el la veterinar, si s-ar putea sa nu mai manance din cauza singuratatii. incearca sa ii cumperi o pereche. te pup funda?
Desh întreabă: