| PetcuIustin a întrebat:

Salut, am si eu o problema. Am un caine rasa rottweiler de 6luni.Acum vreo luna tata a scos-o pe camp sa se joace. De vreo doua saptamani am vazut ca saracuta de ea era extrem de plictisita, fara chef de joaca fara nimic, sta toata ziua intr-un loc, nu mai e asa vioaie pe cum era ea. Ieri cand manca am sesizat ca intr-un loc nu ii crescuse blana, si cand ma uit era o capusa. Fiind seara si extrem de speriati tata a smuls-o cu tot cu cap.Am omorato si avea extrem de mult sange in ea. Atunci tata s-a apucat sa o controleze pe catea sa vada daca mai are, si bineinteles mai avea una foarte mica cu putin sange. Dar cu toate astea saracuta tot plictisita e si fara pofta de joaca, si chiar daca alearga aleargain sila. VREAU SA PRECIZEZ CA O HRANESC FOARTE BINE, II DAU APA MEREU IN CASTRONELUL EI. STIU CA NU AM PROCEDAT BINE CA AM SMULS CAPUSA DAR ERAM SPERIATI. Imi puteti spune cauzele plictiselii ei, nu stiu ce are nu are chef de nimic. Stiu ca trebuie sa o duc la doctor sa nu imi spuneti asta in comm, vreau doar sa stiu ce are, sau macar banuieli cu ce boala ar fi avand sa caut sa ma interesez.

Răspuns Câştigător
| untu a răspuns:

Nu trebuia sa scoti capusa cu capul asa de brusc ca a ramas trompa zimzata cu carlige in corpul cainelui si continua sa injecteze microbi care se pot transmite boli! ar trebui sa il duci la medicul veterinar sa le verifice prin analiza si sa-si faca un vaccin antiparazitar!

3 răspunsuri:
| superrrdragută a răspuns:

Eu zic sa o mai controlezi odată foarte bine poate ca i-o fi rămas capul, știu ca ai spus ca la scos cu cap dar e mai bine sa mergi la doctor. Este singura soluție.

| PetcuIustin explică (pentru untu):

Stiu asta dar de ce e ea asa plictisita fara chef de nimic?

| untu a răspuns (pentru PetcuIustin):

Are nevoie de joaca si de atentie sau de companie! Da-i ceva de ros!
http://www.cefacemimi.ro/......roblemele/