anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am un câine...cateodata mai ies împreună cu prietenii care la rândul lor au și ei ceea ce e ciudat e că de câte ori trecem pe langa preoți, călugări, maici, ( ca se mai intampla să mai trecem prin fața bisericii) și îi vede latră de rupe, la nimeni nu latră cum latră la ăștia ce-s cu biserica, și al meu și al prietenilor...Se sperie că-s in negri ăia?)) Sau câinele simte că ăștia îs mai hoți/răi față de restul?

8 răspunsuri:
| raMLesS a răspuns:

Cainele tau e de fapt cainele iadului, un Hellhound mai exact rolling on the floor)
https://en.wikipedia.org/wiki/Hellhound
rolling on the floor rolling on the floor

| Valyasdfg a răspuns (pentru raMLesS):

Cred că ai citit mai sus că nu doar al meu face așa. toți câinii prietenilor mei!

| sierra1 a răspuns:

La bruneți nu face woof?

| raMLesS a răspuns (pentru Valyasdfg):

Atunci e cerber rolling on the floor laughing laughing

| elena97890 a răspuns:

Sunt atei si stiu ca nimeni nu are ce sa le faca asa ca ii injura de toate neamurile

Bula
| Bula a răspuns:

Cainii mai au obiceiul de a latra si la alte uniforme: politisti, postasi etc.
Probabil nu le plac sufletele imbracate-n negru. big grin

| Liviu a răspuns:

Un caine ateu, wow, frumos pot sa il infiez eu? platesc.Mmmm,un caine sa munste toti popi, visu meu inca din frageda pruncie cand ma intrebam daca chiar exista sau nu, deci batem palma? laughing il iau eu, big grin promit, o sa am grija de el, macar un pui ceva de la el laughing

| AC4S4 a răspuns:

Probabil că îi ies preoții în evidență, fiind îmbrăcați toți în negru.
Nu are de-a face cu caracterul lor, dacă e preot nu înseamnă că e hoț, e doar un stereotip fals.