Da-i carbunele cu forta, ca pe pastila. Fa-i orez foarte bine fiert cu piept de pui si morcov, batute in blender ca la bebelusi (mucilagiu se numeste, e gen pireu) si incearca sa-l pacalesti, daca nu dai cu seringa.
Concret, care este varsta animalului? Din ce ati scris inteleg 2 ipoteze : 1) il aveti de 6 luni, dar el poate sa fie mai mare si 2) are 6 luni.
Oricum, presupun ca are 6 luni, ceea ce inseamna ca inca este pui.
Puteti oferi mai multe detalii despre cum s-a comportat cu 1 -2 -3 zile inainte sa-l duceti la veterinar?
Am avut asa un caz, cand un caine mi-a fost otravit, alt caz cand o femela a fost in calduri si el fiind innebunit, la fel nu a mancat de cateva zile bune, a trebui sa-l hranesc fortat.
Din ce zici e vorba de parvoviroza. Daca face diaree, vomita(daca ambele au continut sange) atunci despre asta e vorba. Daca a fost bagat pe perfuzii nu cred ca mai are sanse, boala asta este una fatala, cu cat e depistata tarziu scad sansele sa-si revina. Un avantaj ar fi varsta si daca are o alimentatie foarte buna, a primit vitamine atunci are sanse sa se faca bine.
Cainele a fost vaccinat corespunzatot cand a a fost pui?
Face 6 lunii maine.inainte sai il ducem era normal. energic.Dar acum nu mananca, doar bea apa, merge mai greu, zici ca are 11 luni.
Ce marca sunt boabele? Vitamine k9, cafortan, petphose nu primeste? E apatic, a vomitat, face diaree?
Nu pot sa-ti zic eu nimic, poate sa nu fie vorba de boala asta sau daca la bagat pe perfuzii sa fie deja tarziu. Cand face cu sange sau vomita cu sange si e din ce in ce mai apatic atunci nu mai are nici o sansa, e deja prea tarziu. Cum am mai spus are avantaj varsta, rezista mult mai bine ca un pui de 2-3 luni. Tocmai am vazut un caz cu amstaff ce a facut parvoviroza la 8 luni si dupa 3 zile de tratament s-a pus pe picioare. In afara de perfuzii ia mai dat vreun tratament?
Ce diagnostic i-a pus? Cere-i sa i se faca testul de parvoviroza puiului.
A fost si ieri si azi la veterinar sa ii dea perfuzii.i-a dat niste carbune medicinale, dar nu le mananca.Azi dimineata a baut putina supa d aia cu orez
Si l-am dus la plimbare, apoape fugea
Max si-a revenit; x Mananca tot ce ii dau, A inceput din nou sa aiba putere, fuge, se joaca.:X:XMultumesc fraate