| razvan1558 a întrebat:

Am un caine labrador, 1 an și îl am de vreo 2 luni, totul a fost ok, m-am distrat mult cu el, dar de 2 zile nu mai mănâncă, e trist și nu se joaca cu mine... nu prea mai iese la plimbare în parc. e nasol. Am fost la veterinar și i-a dat doar o alta mâncare, cu care îl hrănesc mereu. dar nu prea mănâncă acea mâncare? Doar puțin? Ce sa fac. oare trebuie sa mai aștept un timp? Nu știu va rog ziceți repede.
Fundă! sad

Răspuns Câştigător
| rocket1204 a răspuns:

Buna Razvan! Cainele tau nu cred ca sufera de depresie. Este bolnav. Mergi la veterinar, eventual incearca mai multe cabinete veterinare si fa-i niste analize de sange, de urine, depinde si de simptomele pe care cainele le are. Urmareste daca se aseaza jos mai greu, daca te respinge cand pui mana pe el in anumite zone, daca are ceva la gingii, vezi cum este scaunul lui (are diaree, face cu sange etc), daca doarme mai mult decat trebuie ori daca se linge undeva prea des etc. Multa sanatate va doresc, tie si copilasului tau cu blanita si codita.

2 răspunsuri:
| Talmacel_Alexia_1999 a răspuns:

Încearcă mai multe cabinete veterinare. Poate este deprimat sau bolnav. Daca nu o sa mănânce are sanse sa moara

| razvan1558 explică (pentru rocket1204):

Ms mult. chiar m-ai ajutat. am fost la veterinar si a zis ca nu e nimic grav. doar o problema la gingii, exact cum ai zis tu, mersi foarte mult pentru ajutor. respect! Sper sa se faca bine. :*