| DevilNight01 a întrebat:

Salut
As vrea sa stiu ce rasa de sarpe este cea mai lunga (un prieten tot sustine ca e anaconda dar eu zic ca e boa si daca caut pe net imi da mai multe raspunsuri...si nu pot gasi cu adevarat) deci va rog sa imi spuneti ce rasa de sarpe este cea mai lunga.

Răspuns Câştigător
| Moƒo a răspuns:

Bro.
Deci, daca pui cel mai mare ca greutate + lungime e anaconda. Daca e numai lungime si o greutate mai mica e pitonul. Pitonii sunt mai desi intalniti/ gasiti in marimi mai mari pana la 9- 10m. Anaconda- foarte rari si foarte putini ating 10m.

4 răspunsuri:
| Moƒo a răspuns:

Bro.
Daca te gandesti la cel mai lungi serpålåi ce au trait sau traiesc. intra aici: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_largest_snakes. Mie imi plac serpii mai ales pe cel alb, pitonul albinos.

| DevilNight01 explică (pentru Moƒo):

Salut imi apare mai multe chestii wikitionar wikisource... Am incercat sa dau pe toate si imi da ca daca am vrut sa scriu altceva (tot despre serpi) dar nu prea ma ajuta cu raspunsul deci ai alta idee?

| DevilNight01 explică:

Deci ce vrei sa spui e ca pitonul e cel mai lung sarpe din lume (actual si ma intereseaza decat lungimea nu greutatea)

| Simon_Darius_1999 a răspuns:

Cel mai lung șarpe ce inca traieste e un piton de 8 metri.Ca rasa, da pitonu este mai lung.