| redtiger98 a întrebat:

Salut,cat ar costa sa intretin un catel(beagle) la apartament...nu pot spune ca am bani sa ii cumpar chiar orice...cam cat costa vaccinurile si toate chestiile de care are nevoie cand e puihappy fund celui mai bun raspunshappy

8 răspunsuri:
| ChrisNemo a răspuns:

Scuze ca nu iti raspund la intrebare, dar nu stiu. Vreau sa te intreb de unde ai beagle-ul pentru ca am inceput sa vad peste tot pe strada foarte multa lume cu puisori de beagle si as vrea si eu unul.

| redtiger98 explică (pentru ChrisNemo):

Nu l-am cumparat inca...dar gasesti si in petshop de ex eu am vazut astazi 1 si chiar vreau sa imi iau...in kaufland vitan..la prosper daca stii zona

| viotedy a răspuns:

Vaccinurile pentru. pui costa vreo 200 lei.pe urma anual 50 lei.in rest o jucarie, o lesa.o zgarda...

| Shuka a răspuns:

Cainii din rasa Beagle sunt foarte activi, au nevoie de multa atentie din partea stapanului si de afectiune. Sunt caini de vanatoare, deci sunt usor dresabili, dresarea fiind un mod foarte bun de a-si consuma energia. Pot sa iti spun ca pentru Yorkie-ul meu am cam dat ceva bani (si eu stau la apartament) vaccinurile (obligatorii) care se fac cand e mic mi se pare ca sunt acealea de 6 saptamani (parvoviroza) de 8 saptamani (polivalent-tretravalent) de 12 saptamani (polivalent-hexavalent) de 14-16 saptamani (coronaviroza) de 6 luni (antirabic) si cel anual ( o data la un an). Acestea sunt obligatorii si sunt de la 60 la 90 de lei (asa erau cand l-am vaccinat pe al meu, iar cel anual facut acum cateva zile e 90 de lei). Catelul tau va avea nevoie de hrana corespunzatoare pe care ti-o poate recomanda veterinarul, eu iti recomand Royal Canin Beagle (una dintre cele mai apreciate marci pentru catei si printre cele mai sigure ), dar cel mai important este sa nu ii dai din mancarea ta chiar daca iti face ochi dulci, trebuie sa il inveti cu boabe. Are nevoie si de un aprot de vitamine zilnic, deci daca veterinarul iti recomanda vitamine trebuie sa i le cumperi- sunt si vitamine foarte scumpe de la 60 la 100 de lei in sus, dar eu i-am dat catelului meu de la Vitakraft acestea pentru caini de la 5 la 10 kg( cred ca sunt in jur de 12-30 de lei in functie de greutate): http://www.clubafaceri.ro/......60215.html dar tu ii poti da cainelui tau din astea de la 10 la 24 de kg avand in vedere ca e beagle: http://www.clubafaceri.ro/......60216.html Catelul meu mananca aproape orice ii dai, mancarea e viata lui :)) dar pot sa iti spun ca nu ma lasa in pace pana nu ii dau un morcov curatat dimineata si in cursul zilei adora sa manance ardei gras, iubeste legumele, asa trebuie sa il inveti si tu pe al tau. De exemplu al meu are alergie la carnea de pui, face niste bubite pe burtica, iar mai rar, cand suntem la masa cu totii ii mai dau si lui cate o bucatica mica de carne din friptura mea, dar nu pui si nu are voie oase sub nici o forma, decat oase moi de vita. In plus o sa aiba nevoie si de alte tratamente in caz ca se iveste vreo afectiune, boala( Doamne fereste), iar deparazitarea interna si externa este foarte importanta. Eu catelului meu i-am cumparat o gramada de chestii (moate de par, zgarzi, hainute (preturile sunt de la 50 la mai mult de 150 de lei), jucarii, cosulet de dormit, sampoane, picaturi pentru ochi ( pentru ca vara sta pe jos si il trage curentul si ii curg ochii si majoritatea catelior fac asa, se numesc GENTOCIN PLUS- 7 Lei 50 ). Trebuie scos afara de 3 ori pe zi minim, trebuie sa faca miscare, iti recomand sa ii cumperi o zgarda si sa ii faci un medalion cu numarul de telefon in caz de pierdere, dar sa nu ii prinzi de zgarda lesa deoarece il poate rani la gat asa ca ia-i un ham.Toate aceste produse pe care ti le-am recomandat le poti gasi la Maxipet (magazinul preferat al cainelui meu) pentru ca poate sa vina si el cu mine in magazin si sa probeze hainute, sa socializeze etc :))Eu cel mai des merg la maxipet Mihai Bravu, e cel mai aproape de mine (in caz ca stai in BUCURESTI). Cam atat, daca ai orice intrebare poti sa spui, imi face placere sa iti raspund. Paaa si multa bafta cu catelul tau!

| RedNose a răspuns:

Pai in primele luni, cam pana la 6 luni te costa cam 400-500lei,mai apoi cam 250-300lei/luna(e in functie si de hrana pe care i-o dai).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Shuka):

Ai spus ca sant usor dresabili...gresit, sant foarte incapatanati in rest e OK ce ai scris

| Shuka a răspuns (pentru anonim_4396):

Prietenul meu si-a dresat catelul din rasa beagle foarte usor, dar i-a trebuit mult timp si rabdare. Eu stiam ca se dreseaza usor, dar asta depinde de personalitatea fiecarui catel, toti sunt diferiti, ca si noi oamenii. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Shuka):

Si eu am un Beagle, are deja 4 ani, e un membru al familiei pot sa spun, dar pentru aia tot incapatanat e happy