| Bobi1233 a întrebat:

Salut ce inaltime si ce greutate trebuie sa aiba un Ogar Englez la 5 luni?

14 răspunsuri:
| bagheraaa a răspuns:

Intre 30-40 cm si greutatea in functie de cum este hranit! happy

| alexandramaria26 a răspuns:

Fiecare caine desi din aceiasi rasa cand este inca pui si nu si-a terminat perioada de crestere se dezvolta diferit, inaltimea si greutatea depind de multi factori.

| Bobi1233 explică (pentru bagheraaa):

Pai almeu are 62 cm inaltime si greutate nu stiu ca nu l-am cantarit da e grasan...

| RedNose a răspuns:

La 8-9 luni isi incheie cresterea in inaltime, deci trebuie sa aiba cam 71-76cm masculul si 68-74 cm femela.
Din ce spui ar fi bine.

Cand masori un caine trebuie masurat pana la greaban http://bluequaker.com/images/How_to_measure_height.jpg

| Bobi1233 explică (pentru RedNose):

Da la fel l-am masurat si eu...

| RedNose a răspuns (pentru Bobi1233):

Inseamna ca atat are si e bine, stai linistit

Pai pana la urma cum e bine 71 76? Sau cum are el 62 65?

La varsta lui e bine cat are. la maturitate trebuie sa aiba intre 71-76cm. cresterea cam la 8-9 luni o incheie, deci mai are timp sa creasca.

La un an jumate se incheie total asa a fost masa.

La 2 ani isi incheie dezvoltarea total.

Da Da Auzi da catelul meu este cam retras este timid si cand latra este timid si fricos cand ies cu el la plimbare se sperie de alti caini daca latra la el fugee. Ce sa-i fac?

Nu stiu ce sa zic fiindca nu cunosc rasa, s-ar putea timiditatea sa fie din partea rasei. Gandeste-te ca acum e si mic. Niciodata sa nu-i mangai sau sa-i spui "fi cuminte","nu se intampla nimic" si chestii de genul fiindca el o va percepe ca pe o incurajare la frica, trebuie sa-l ignori si sa stai pe loc pana se linisteste. E bine sa nu-l expui direct la ceva de care e frica, totul se ia treptat altfel ii va cauza comportamentul mai tarziu.

Pai tasu pana la 11 luni era timid si si-a dat drumu de la 11 luni.

Atunci de ce mai intrebi? Ai rabdare fiindca e mic acum. Cere de la el cat poate la varsta asta, nu mai mult