Yuuuyy:X ce scumpika ee! voooottttttttt!:*:* e foarte dulshiica e a taa?:X
Da, dar eu doar vroiam ajutoare caci eu eram tare in urma dar oricum Dolly va castiga!
PS:@Dollybila, ai un catel tare dragut!
Draga mea LolaLolish,
Eu nu postez aici pentru voturi. Dolly a primit toate voturile pe merit, de la cei care o iubesc. Am vrut doar sa-i demonstrez stapanului/ stapanei lui Dixie ca ceea ce face este gresit, ca minciuna are picioare scurte, si ca EU STIU SI RECUNOSC O LUPTA NECINSTITA. Pacat! As fi vrut sa cred ca exista oameni demni. Tine minte: pe net totul se descopera. daca vrei cu adevarat! Imi pare sincer rau pentru calitatea ta umana. Repet: am postat aici doar ca sa-ti arat ca stiu ce faci. Dolly este iubita si apreciata pentru ceea ce este, iar asta se reflecta in voturile primite, nu cum ai fortat tu nota incepand de duminica trecuta. Concursul este concurs...mai ales daca este si cinstit. O SEARA FRUMOASA! Dolly
Da, ai dreptate, imi pare tare rau, nu stiu ce a fost in capul meu sa scriu un asa raspuns rautacios Sper ca suntem chit Prieteni/prietene?
Eu doresc sa lupt cinstit...si ca dovada, am sters intrebarea. Nu folosesc TPU de regula. Acum m-am "iritat" si sper ca ai invatat ceva din asta. Mai este vreme de concursuri....Nu e normal sa fim fair play? Asta inseamna intr-adevar TOTI PENTRU UNU: cinste, dreptate, corectitudine. Succes la scoala!
Ce primesti daca castigi concursul? mai este o data viitoare? as vrea sa intru si eu in concurs. cate zile mai sunt?
anonim_4396 întreabă: