Cat mai rar posibil. pisicile nu adora apa.doar daca e absolut necesar-are paraziti de ex.
Incearca sa ii faci o singura data baie si dupa sa o ti la caldura deoarece eu am o pisica, care atunci cand era mica a racit din cauza faptului ca i-am facut baie si dupa nu a stat suficient la caldura.
Dar cit de des? de ex: odata la doua saptamini sau chiar luni. Ea isi murdareste labutele repede nu stiu de ce si trebuie sa-i fac baie deoarece inca creeaza un miros neplacut in casa cu toate ca se spala singura la fiecare doua minute.
Pisicile se spala mai des ca oameni! Daca e posibil ar trebui sa ii face cat mai rar ele urasc apa! Eu ii fac baie motanului meu o data pe an chiar o data la 2/3 ani.Lasa-i un pliculet de carne si niste boabe cam atat si apa desigur
Pisicile au pe ele un fel de grasime care le protejeaza pielea de diferite exeme si in acelasi timp le fereste si de boli. Daca o speli des aceasta devine sensibila, iar cand o sa fie expusa la frig, curent poate sa raceasca. Bine nu ceva neaparat serios, adica poate sa ii curga ochii, sa i se infunde nasucul, depinde.Ai grija sa o ti la caldura dupa baie mai mult timp. Daca tu zici ca isi murdareste labutele sterge-o cu servetele umede fara alcool mai des si incearca sa afli cauza mirosului neplacut ( poate e de la excremente atunci cand isi face nevoile mai imprastie cu labutele si prin casa ). Pana la urma baia e o trauma pentru o pisica, incearca sa i-o faci cat mai rar.
Ane758 întreabă: