Încearcă site-ul Câini de Vânzare, e foarte bun şi ţi-l aduc într-o săptămâna. De aici am luat şi eu câine, şi a mai luat şi un prieten de-al meu. Îţi aduc nişte papişele de 4 picioare! Sunt superbi!
Câinii ţi aduc sănătoşi, nu trebuie să-ţi faci probleme de acest gen.
http://www.catei-de-vanzare.com/index.html
Nu iti recomand sa iti cumperi de la asa zisele "canise" care cresc mai mult de 3 rase.Acestia aduc caini din strainatate si ii vand mai scump, in cele mai multe cazuri bolnavi.
Nu iti recomand sa cumperi de la acesti comercializanti, au un pret aproape ca cel al exemplarelor cu pedigree, dar lumea nu inceteaza sa ii achizitioneze, nu este vina lor, ci a noastra, ca ne prostim.
iti zic din propria experienta, mi-am luat cainele cu otita, dermatita, plin de purici, de la acestia:
www.petlend.ro sau www.catelusipetlend.com
din pacate sunt aceiasi persoane.
daca vrei, te ajut eu sa gasim o canisa de calitate din tara, doar sa precizezi rasa care te-ar interesa.:)
Daca vrei catelus de talie mica, bichon cu pecinez, are 6 luni, e vaccinat, te pot ajuta eu. Daca te intereseaza trimite-mi un mail pe adresa cristina. cercel@ymail.com
Cel mai bine te duci la un centru chinologic sau sa adoopti un caine de la locurile unde ii colecteaza hingherii pentru ca acei catei sunt foarte chinuiti, sunt prost hraniti si stau in locuri insalubre. Eu catelushul care il am, a implinit 14 ani si iti spun sincer ca daca as avea loc, m-as duce sa adopt unul.
Salut . Eu vreau un caine de talie mare Vreau un Akita American dar nu acum urgent imi iau unul peste cateva luni dar am pus acum intrebarea ca sa am un site pe care ma pot baza Mersi oricum
IUnicorn69 întreabă:
Alenira întreabă: