anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, dc nu mai merge ironju2? Am auzit ca acum e valkyrie mt2 da nici asta nu merge, ce sa fac sa ma mai pot jucat ironju2?

6 răspunsuri:
| juNkie a răspuns:

Pai nu mai merje ca dumnezeu a aruncat cu o biserica in nasu lu sf petre si de atunci am avut o fantezie.

se facea ce povestea de matematica era egala cu spermatoizii din creierul lui alex.eram james bont.

| AlExXx_2852 a răspuns:

Dar nu stiu, ca la mine nu-mi intra site daca asa dati-mi site de download si id sa-mi faceti cont va rog multbig grin

| maryan2020 a răspuns:

Merge Valkyrie mt2 sa iti explic cum trebuie sa faci : scrii pe google Valkyrie mt2 si vezi acolo ca iti apare site-u oficial si tu dai "doresc sa vizualizez aceasta pagina in romana " si o sa iti apara normal bft

| Daimond a răspuns:

Ia incearca mariane sa te inregsitrezi ca eu nu pot sa ma inregistrezwinking e adevarat merge asa dar ca sa te inregistrezi nu mrgwinking

| gabrielbosul123 a răspuns (pentru AlExXx_2852):

Sal ma cheama gabriel am cont metin2 valkyrie da cand il instalez astept 3 minute sa intre si nu itra dc ma ajuti pls sami spui cum sa fac ca sa-mi mearga

| gabrielbosul123 a răspuns (pentru maryan2020):

Sal ma cheama gabriel ma ajuti si pe mine sami spui cu msa instalez mt2 valkyrie am cont am avut instalat metinul mergea si apoi intr-o zi ma dar afara apoi cand am intrat iar in el nu mergea nu intra apoi iar l-am instalat si nu intra te rog spune-mi cum fac cand il instalez sa-mi mearga cum sa facsa intru in el ca intru si numi apara nimic