| Începătorul988 a întrebat:

De 2ore ma confrunt cu o problema. Incerc sa imi invat cainele in lesa, doar ca o baga in gura si o roade. Daca incerc sa o iau trage mai tare de ea. Deja am cedat nervos lasand-o cu lesa la gat, ceva idei? Am cautat pe internet si nimic interesant

13 răspunsuri:
| ElSueno a răspuns:

Umanitatea nu s-a dezvoltat in 2 ore, trebuie sa-i acorzi timp cainelui tau, azi putin, maine putin si tot asa pana se invata.

| Începătorul988 explică (pentru ElSueno):

Dar cum p*** mea il invat sa numai roada lesa ca deja disper

| BlueDark a răspuns:

Ai putea incerca sa ii pui lesa si sa il ademenesti cu mancare...Adica el va avea botul ocupat cu altceva.

| Începătorul988 explică (pentru BlueDark):

Am incercat. Vine, uita de lasa pentru cateva secunde dupa se opreste si o roade din nou.

| BlueDark a răspuns (pentru Începătorul988):

Arunca-i o minge sau ceva de mancare la vreo 4 metri, ea o sa alerge...Si cum ajunge acolo, imediat maia arunca ceva.O sa se obisnuiasca.

Ia lesa taras dupa ea. Cat timp o prinde nu-i mai da drumu

Imi pare rau ca s-a ajuns aici, dar pune-i botnita laughing
Serios.

M-am gandit, dar nu cred ca exista pe masura ei. Are botul mic si gras

Sunt ajustabile...Cauta intr-un petshop sau online.

Nu prea am timp, deoarece ma mut cu prietena mea. Astazi abia la ora 21 am ajuns acasa, si dupa plecand sa ii iau mancare catelusei. Mai ales ca acest week-end sunt plecat, si nici nu se stie ce se v-a intampla cu catelusa, daca va ramane cu mine in apartament sau o voi duce la bunicii mei

Bafta in noua casa!

| wolfves a răspuns:

Poate ar trebui sa o obosesti inainte sa faci antrenamentul asta cu ea incat sa nu mai aiba energie de ros lesa. Pe Youtube gasesti multe filmulete cu sfaturi in engleza, ar trebui sa incerci sa mai vizionezi cateva. Si nu iti mai lua caine pe viitor daca nu ai rabdare.

| Începătorul988 explică (pentru wolfves):

Am incercat, daca oboseste nici ca se mai misca.