"nici daca zduncini bolul", ok... atunci e bai man, imi primul rand nu cred ca esti un veterinar sa stii ce avea "aripioara", daca el manca era ok, nu sti daca s-a turtit etc. in nici un caz nu trebuie sa bagi mana la ei sa ii zgandari, zdruncini etc. daca nu mananca poate fi din cauza a unei noi case si mutarea lui, sau poate fi bolnav, dar crede/ma nu il ajuti cu nimic daca bagi mana dupa el si incerci sa il faci sa inoate, ba chiar il faci sa isi doreasca sa moara...
Te rog din tot suflețelul meu mic și negru să reformulezi întrebarea (desigur, referindu-mă la text)! Abia dacă pot înțelege ceva; de altfel, mă îndoiesc că dacă cineva va reuși să îți descifreze limbajul, îți va da și un răspuns concret (bineînțeles, bazat pe informația pe care o oferi).
Ai dreptate. Deci. Am un peste gen Tropical Fish. Nu stiu ce specie e dar cică e singura specie ce nu are nevoie de tub de oxigen. Îl pui intr-un bol si atat. De 3 4 zile observ ca în s-au lipit aripile din spate. Ca și cum i s-au turtit. I-Am dat azi sa mănânce și nu mănâncă. Îi dau 4 bobite dimineață și seara la 8 mereu. Azi i-am rupt și o aridioata din spate încercând sa le dezlipesc.
Și poate înota?
Dacă trăieste, eu spun că e ok.
Nu prea înoată. Dar de ce nu mănâncă? Acum când abia il ating puțin nu se mișcă. Nici dacă zdruncin bolul.