| Antonio_Crantea_2000 a întrebat:

De 7d am un peste tropical. De 2 3 zile face urat. I s-au lipit aripile. Am vrut sa le desfac și pe 1 rupt-o. Din 3 are acum 4. Îi dau 4 bobite la 8 seara și dimi mereu. Ce are? Țin sa precizez ca este un peste ce nu necesita tub de oxigen. Nu stiu ce specie este.

Răspuns Câştigător
| Marton_Bogdan_1990 a răspuns:

"nici daca zduncini bolul", ok... atunci e bai laughing man, imi primul rand nu cred ca esti un veterinar sa stii ce avea "aripioara", daca el manca era ok, nu sti daca s-a turtit etc. in nici un caz nu trebuie sa bagi mana la ei sa ii zgandari, zdruncini etc. daca nu mananca poate fi din cauza a unei noi case si mutarea lui, sau poate fi bolnav, dar crede/ma nu il ajuti cu nimic daca bagi mana dupa el si incerci sa il faci sa inoate, ba chiar il faci sa isi doreasca sa moara...

4 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Te rog din tot suflețelul meu mic și negru să reformulezi întrebarea (desigur, referindu-mă la text)! Abia dacă pot înțelege ceva; de altfel, mă îndoiesc că dacă cineva va reuși să îți descifreze limbajul, îți va da și un răspuns concret (bineînțeles, bazat pe informația pe care o oferi).

| Antonio_Crantea_2000 explică (pentru LPCTSTR):

Ai dreptate. Deci. Am un peste gen Tropical Fish. Nu stiu ce specie e dar cică e singura specie ce nu are nevoie de tub de oxigen. Îl pui intr-un bol si atat. De 3 4 zile observ ca în s-au lipit aripile din spate. Ca și cum i s-au turtit. I-Am dat azi sa mănânce și nu mănâncă. Îi dau 4 bobite dimineață și seara la 8 mereu. Azi i-am rupt și o aridioata din spate încercând sa le dezlipesc.

| LPCTSTR a răspuns (pentru Antonio_Crantea_2000):

Și poate înota?
Dacă trăieste, eu spun că e ok.

| Antonio_Crantea_2000 explică (pentru LPCTSTR):

Nu prea înoată. Dar de ce nu mănâncă? Acum când abia il ating puțin nu se mișcă. Nici dacă zdruncin bolul.