Salut, de aproape o luna de zile mi-am cumparat un porcusor de guinea mascul era bolnav si intre timp l-am tratat si isi revenise ceva vreme nu am stat la mine acasa cu tot cu porcusorul, cand am revenit acum 2 zile nu era nici o problema dar ieri toata ziua a chitait intruna inclusiv noaptea are tot ce ii trebuie:fan,morcov, castraveti, etc am ajuns sa il si descant sperand ca o sa se linisteasca dar degeaba o fi din cauza ca nu este obisnuit cu casa s-au ce? poate avea vreo durere s-au boala de face asa tot timpul? va rog mult sa ma ajutati sunt disperat, cat mai repede cu raspunsurile va rog. dau funda pls
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Fan si apa trebuie sa aiba in permanenta.
DImineata se da o lingurita de mancare speciala.
Apoi 3 mese pe zi a cate 3 legume.
Adica DImineata:castraveti,dupamiaza:iarba si seara:dovlecel.
Le poti da foarte multe legume,meniul trebuie sa fie cat mai diversificat.
Seara nu se lasa legume in cusca!
Nu ai voie sa le dai castraveti, gulii, salata, varza in cantitati mari!
Castraveti poti sa le dai la o masa, o data la 3 zile!
Eu cred ca s-a balonat!
Prezinta ceva rani pe corp sau de ce tipa?
Fa-ti cont pe gemon(este un site cu porcusori de guineea) cei de acolo te pot ajuta mai mult ca mine.
DE unde esti?
Nu are nici un fel de rana pe corp, dar vad ca sa linistit de cateva ore nu a mai scos nici un sunet cred ca a fost balonat asa cum ai spus tu deoarece nu are un meniu echilibrat. daca imi dai linkul de la gemon asta iti dau funda!
Http://www.gemon.ro/forum/index.php acesta este forumul.
Nu ma intereseaza funda atat de mult pe cat ma intereseaza ca porcusorul tau sa fie bine:):).EU tin mult la aceste animale si vreau sa gasesc oameni la fel de responsabili la fel ca mine.
Intra la linkul pe care ti l-am dat si sus in dreaptta scrie:Inregistrare.
Iti faci cont si poti sa intrebi ce vrei tu pe site, la rubrica potrivita.
EU sunt chinchi2, daca ai vreo problema poti sa dai mesaj privat pe gemon sau sa scrii aici pe site.
DAca vrei sa pui poze cu porcusorul tau pe gemon, iti faci cont pe Photobucket, pui pozele pe site si vezi ca daca pui sageata pe o poza iti apare 4 coduri. Apesi pe ultimul cod(IMG code) si dupa aia intri pe gemon si ii dai paste.
E bine ca s-a mai linistit porcusorul.
Incearca sa-i faci un meniu variat si sa-i dai cum am scris eu mai sus sau pe gemon la rubrica Ingrijire, hranire scrie acolo n topic:CEle trei mese verzi zilnice.
Poti sa intri de pe linkul care ti l-am dat eu sau sa scrii tu la google gemon si pe undeva in stanga scrie FORUM.
Daca ai alte nelamuriri te ajut cu cea mai mare placere!:)
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.118.9.196) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro