| AdytzTheWolf a întrebat:

Salut, de curând mi-am cumpărat un pui de Amstaff (10 săptămâni), și am o problema cu agresivitatea lui, sare sa muște de cele mai multe ori, se joaca normal ca orice pui dar are momente destul de dese când sare sa muște, cel mai bun exemplu "dacă ma întind pe jos, sare și ma musca, sare mai ales la față... Oricât încerc sa o mustrez nu funcționează nimic, nu vreau sa ajungă sa fie tot mai rea pe zi ce trece, ma puteți ajuta?

8 răspunsuri:
| BunaVestire982 a răspuns:

Da-i peste bot. Asa trebuie sa faci cu femeile. Cu alte cuvinte invata-l comanda "sezi" astfel mintea lui va fi preocupata sa proceseze comanda data si se va opri din muscat.

| AdytzTheWolf explică (pentru BunaVestire982):

Cu dat peste bot nu merge, se enervează mai tare

| blackann a răspuns:

E normal, e pui. Nu conteaza rasa, toti fac asa.
Si nu ii dai peste bot! Risti sa-si piarda mirosul.
Ce sfaturi idioate dau unii in necunostiinta de cauza,.
II dai la fund. in timp va intelege ca nu e ok. A mea are 6 luni si usor usor s-a dezobisnuit.
Dar ii dai la fund! Niciodata peste bot!

| blackann a răspuns (pentru AdytzTheWolf):

E normal. nu se enerveaza mai tare, ci doar crede ca te joci cu el.

| blackann a răspuns (pentru BunaVestire982):

Ce raspuns idiot... daca il lovesti asa risti sa-si piarda mirosul.
Nu mai raspunde doar ca sa-ti dovedesti misoginismul pe aici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exercitiul este mama invataturii, trebuie mustrata si certata mereu cand face asta, pana va creste mare.
Astfel de caini nu asculta decat de masculii alfa din turma, adica de un stapan impunator si dominant, de aia nu se recomanda astfel de caini celor care nu au mai avut pana acum caine.

| Violleta2022 a răspuns:

Atunci nu te mai juca cu ea agresiv, fiindca un caine raspunde cu agresivitate cand il ataci si-l intarati si asta nu este bine, fiindca tu il faci violent.