Bună! Cînii amstaff durată de viata intre 12 si 16 ani, cum hranesti puiul de cîine, puii pana in 6 luni trebuie hraniti de 3-4 ori pe zi, cîinii intre 3 si 5 luni trebuie hraniti de 3 ori pe zi adica 3 mese, ca hrană trebuie sa le dai o alimentatie bogată in proteinew pentru a se dezvolta mușchii, gîturi de pui sau de curcan pentru întărirea oaselor si a mușchiilor, amestec de morcov țelină si fasole verde sunt alimente de bază care ajută în cresterea si dezvoltarea cîinelui. Alimente care conțin vitamina C si vitamina E, este recomandatra pentru sistemul imunitar, lucerna si acizii grasi Omega 3 sunt importanti in cresterea cîinelui, unii cîini din rasa Amstaff urasc uleiul de pește dar acesta este recomandat pentru actiunile benefice, cîinele adult trebuie hranit de 2 ori pe zi sau chiar de 3 ori pentru o digestie bună, puii pîna in 6 luni pot minca 3 sau 4 mese pe zi iar după 6 luni, doua mese sunt suficiente, hrană recomandata in perioada de crestere a cîinelui: Carne de vită, carne de pasăre, morcov,. Iar ca alimente interzise, toate dulciurile ciocolată cafea, nu se recomandă mazăre, cartof, varză, fasole, durata de viata ete intre 12 i 16 ani, c am atit am gasit pe google.Mai multe indrumări trebuie sa primesti de la medicul lui veterinar cand il consultă i ti da un carnet de sanatate al cățelului, si acolo poate adauga domnul sau doamna doctor si sfaturi de ingrijire a catelului si concluzii după consultatie.Multa sanatate.
Asta am gasit si eu pe google dar voiam sa aflu ceva de la persoane care detin un amstaff sa aflu cum l-au crescut si cu ce l-au hranit
anonim_4396 întreabă: