| pekinezlovercute a întrebat:

Salut, eu nu am întrebare legată de școală, aș vrea mai mult un sfat legat de o pasiune, poezia. De mult timp scriu(am 15 ani), însă am ajuns la momentul în care aș vrea să îmi transform eventualul talent în ceva mai mare. Am participat la un concurs anul trecut, însă am rămas dezamăgită de modalitatea de organizare a concursului și de indiferența abordată. Aș vrea să îmi spuneți o modalitate de a îmi arăta talentul, poate cunoașteți o agenție care m-ar putea ajuta? Mulțumesc pentru atenție happy

Răspuns Câştigător
| DiyanAndorea a răspuns:

Poti sa participi la targuri care sa ti le lanseze, poti sa apelezi la tipografii, poti sa le publici intr-un blog, poti sa faci multe lucruri. Dar ideea este sa incep de jos, pentru ca daca nu ai relatii, va trebuie sa investesti foarte mult pentru a-ti face recunoscut talentul. Poti insa sa participi la tot felul de cluburi, actiuni cu scriitori contemporani si din vorba in vorba, fara sa iti dai seama, vei prinde radacini.
Multa bafta!

3 răspunsuri:
| pekinezlovercute explică (pentru DiyanAndorea):

Mersi mult! Aș fi vrut ceva mai concret totuși, dar și asta mă ajută

| DiyanAndorea a răspuns (pentru pekinezlovercute):

Cu drag! Si eu sunt atrasa de poezie, dar am decis sa o las in,, cutia cu pasiuni,,. Imi pare rau ca nu te-am putut ajuta mai mult. Daca as fi in locul tau, as vorbi cu doamna profesoara de limba romana. Doamna noastra vine mereu cu anunturi de concursuri de creatii literare. Toate scrierile colegelor au fost apreciate, si chiar daca nu au castigat la concursurile respective, le-a intrebat daca sunt de acord sa le publice in revista liceului. Solutii sunt o multime, dar nu trebuie sa te stresezi atat de mult. Esti inca mica. Cu cat vei pasi mai adanc in tainele vietii, profunzimea ta in scrieri se va amplifica. Iti urez mult succes si multumesc pentru fundita! :*

Răspuns utilizator avertizat