| acerr a întrebat:

Nu stiu de ce pisica mea nu mananca iarba! Mai am doua si mananca cu placere, deci iarba este pentru a elimina ghemotoacele de par. Nu stiu ce sa ii dau in locul ierbii.
Dau funda

5 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Mananca cand simt ele nevoia, nu le poti forta sa manance doar asa ca vrei tu ca nu sunt capre sa le pasti laughing

| Eireann a răspuns:

Nu am auzit ca oarba le-ar ajuta cu ceva si pisica mea e perfect sanatoasa fara sa manance nici un fir de iarba.

| acerr explică (pentru Eireann):

Gresit! pai scrie calar ca pisica are nevoie de iarba, pentru ca inghite mult par... dar am rezolvat-o < se gasesc bobite facute din iarba si ii place mult > faci f rau ca nu ii dai, este un necesar

| acerr explică (pentru Eireann):

Nu ai auzit pentru ca nu citesti, ca atare nu sti nicmic despre pisici! stiai ca are nevoie si de legume> morcov, castravete, le plac cateva chestii care au voie, altele le pot imbolnavi sau mori

| Eireann a răspuns (pentru acerr):

Imi pare rau ca te-am suparat asa de tare, imi cer scuze, nu asta era intentia mea. Ma bucur ca ai gasit o solutie si te asigur ca pisica mea are access la iarba dar nu a manifestat niciodata nici un interest in acest sens. Din nou imi cer scuze.