Întrebare recomandată | HasaEduard07 a întrebat:

Salut oameni de pe TPU. Am o întrebare în legătură cu pescuitul. Îți trebuie neapărat permis pentru pescuit? Gen, eu stau în Blaj și voiam acum câteva zile să mă duc la pescuit la Târnava Mică dar a zis tatăl meu că îmi trebuie permis. L-am întrebat dacă îi obligatoriu dar a zis să caut pe net și habar nu am de ce laughing) Dacă se poate sper să poată să-mi răspundă cineva cu experiență. Mulțumesc mult.

Răspuns Câştigător
| GouDidodino a răspuns:

Si am uitat sa-ti urez: Bafta

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Da, este obligatoriu sa detii permis de pescuit, este ilegal sa pescuiesti fara permis si vei fi amendat daca esti prins.

| HasaEduard07 explică (pentru Ioandelasal):

Și care este mai exact procesul? Mă refer că ce trebuie să fac c-a să fac rost de permis?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru HasaEduard07):

Du-te la Asociatia Pescarilor din judetul tau, cu cartea de identitate, platesti taxa si o sa obtii permisul.

| HasaEduard07 explică (pentru Ioandelasal):

Poți să îmi zici te rog cât este taxa? Să nu mă duc și să nu am destui bani laughing)'

| GouDidodino a răspuns:

Permisele de pescuit mai nou se eliberează online si sunt gratuite, trebuie doar sa te înregistrezi, uite aici un link
https://permisepescuit.anpa.ro/
Il poti printa sau folosi in format electronic

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru HasaEduard07):

Nu stiu, dar poti cauta pe site-ul Asociatiei, sunt in functie de perioada si apele in care vrei sa pescuiesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie