Mai nou a inceput "Furtuna la palat" sau ceva de genu. E asemanator cu Giuvaerul Palatului si e la aceiasi ora
Da, sper sa fie la fel de interesant ca si Giuvaerul Palatului. Acum este episodul 6. Am inteles ca acesta o sa aiba peste 70 de episoade. Si parca deja imi fac griji ca se va termina Ma bucur ca iti place!
Stiu ca e de mult intrebarea asta dar in caz ca nu stii au mai aparut doua seriale Coreene
1. queen seon deok -TVR1 18:30
2. cronicile frumoasei luptatoare - TVR2 18:10 daca nu ma insel.
Pe primul am apucat sa il vad de la inceput si sincer merita vazut, de ai doilea nu prea am ce sa spun pentru ca e cam la aceiasi ora cu primul si nu l-am putut vedea. Bafta!
Giuvaierul Palatului e koreean
Acum pe TVR 1 e serialul : DaMo(Cronicile Frumoasei Luptatoare)de la ora 18:30.Eu il urmaresc. Daca vrei sa-ti povestesc, da-mi ID-ul pe privat. E ep 11, azi(17-09-2010)e ep 12.
:* Dupa ce se va termina serialul "Cronicile Frumoasei Luptatoare" va incepe un alt serial koreean : Legendele Palatuluioctorul Hur Jun.
Si cred ca asa va fi mereu.Se termina un serial incepe altul, tot kareean(pe TVR1)A doua limba pe TVR1 dupa romana e koreeana.
:*
Mcrenma stiu azi a fost episodu 3 cemi place de baiatu ala care ii prieten cu printul ) ii foarte amuzant se numeste furtuna la palat nu am ratat nici un episod juvaierul palatului s-a terminat si acum a inceput asta :X:X
Nu stiu. dar te poti uita pe net ...pe youtube. eu m-am uitat la Bad Love. cu fata care a jucato pe "DEOK-MAN "adica Lee Yo Won
Si eu ma uit la ala de pe tvr. Si imi place foarte mult. Altul, din pacate, nu mai stiu. Daca afli ceva, asa ne anunti si pe noi.
Este unul super tare.dar nu stiu daca se difuzeaza la tv.eu l.am vazut pe net.are 16 episoade si se cheama ¨Frumusete ascunsa¨.
Daria întreabă: