| DoarSile a întrebat:

acum 2 zile mi-am cumparat un catel (femela) are 2 luni ieri a fost luata de langa fratii ei si mama ei poate si tata laughing asa si de 2 zile tot plange cand este tinuta singura ce atitudine pot sa iau sa se invete sa stea si singura... as aprecia mult sfaturile voastre multumesc...

Răspuns Câştigător
| SSophie a răspuns:

Acum are cea mai mare nevoie de tine, pentru ca deja a fost despartita de familia ei iar acum daca si tu vrei sa o lasi singura e normal sa planga, pana nu de mult am trecut si eu prin asta, dar o sa-ti ia ceva timp pana cand o sa invete ca ai treaba si nu ai timp de ea, ii poti da cateva jucarii dar invat-o sa se joace cu ele, iar eu in primele nopti nu am dormit mai deloc, adica dormea ce dormea, se trezea si incepe sa planga, dar o strigam venea la mine si se baga inapoi la somn langa mine, dar vroia neaparat sa vada ca nu e singura.Dar cu timpul o sa se acomodeze si fara tine dar primele zile nu prea ai ce sa-i faci ca ti se rupe sufletul auzind-o plangand, dar tu stii cel mai bine cum vrei sa o educi.

4 răspunsuri:
| ToderitaAndrei a răspuns:

NU o mai tine singura cand te joci cu ea dai si tu o jucarie de plus sa se invete cu ea ii mai ocupa timpu caini se pot compara in mare parte cu oameni si se simt si ei singuri sau le e dor de tine asa ca invato cu o jucarie a ei cu care sa se joace

| luisanamy a răspuns:

Daca a fost luata de la familia ei, e normal sa se simta singura. Trebuie sa te joci cu ea si sa ai oferi multa atentie.

| DoarSile explică (pentru luisanamy):

Pai noaptea e problema cea mai mare.

| luisanamy a răspuns (pentru DoarSile):

Cumpara niste jucarii pentru ea, sa nu se simta singura sau pune un tricou de al tau unde doarme ea. Daca iti simte mirosul poate nu mai este agitata.