anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am avut un catelus cam de 3 luni... sunt suparat dupa ce a murit acum doua zile din cauza cainilor vecinului(un rottweiler si unul lup) care au sarit gardul din cauza zapezii mari si l-au muscat.
Catelusul era afara impreuna cu pisica pe terasa unde i-am pus cusca, mi s-a parut mie ca se aude ceva afara si cand am dat sa ma uit pe geam la baie, care are iesire la terasa, pisica era sus pe tocul geamului iar cainele nu stiam unde e, am strigat la el si au veniti cainii vecinului, atunci am intrat in panica, acesta cred ca a iesit din cusca cand a auzit galagie ca lui nu ii era frica de cel mare se juca cu el era o fire foarte jucausa. Eu mai am un catel mai mare care are cusca langa poarta de la intrare acestuia nu i-a facut nimic!
Ce sa fac sa nu mai fiu suparat?
Intotdeauna cand ma gandesc prin ce a trecut nu mai am chef de nimic!

Răspuns Câştigător
| kiss21 a răspuns:

Saracutul. Stiu, este greu si pentru tine. Si mai ales ca era asa micut. Asta este, incearca sa nu te mai gandesti la el. Si daca nu poti, imagineaza-ti ca el este inca langa tine, pe undeva prin preajma, doar ca nu il poti vedea si auzi. Sper ca te-am ajutat! :*

4 răspunsuri:
| EvangelineLovin a răspuns:

Imi pare rau. si mie mi-a murit pisica stiu cum e sad. Asta e, nu mai poti sa schimbi ce s-a intamplat, acum e un ingeras in raiul catelusilor. Poti doar sa ai grija de pisica si de catelul mai mare de acum in colo, sau daca iei alt catelus sa il iubesti si sa ai grija de el ca sa nu se mai intample din nou. Poate sa il tineti in casa pana creste mai mare si poate sa se apere singur.

| CautNume a răspuns:

Uita-l.Asta e, n-ai cum sa-l aduci inapoi.Nu te mai gandi la el, joaca-te cu cel mai mare.

| Bebitsu a răspuns:

Sincer imi pare rau de bietul catelusstraight face Sfat: Otravestei cainii vecinului ma jur ca daca eram in locul tau asa ii faceam big grin sunt o fire mai nebunatica:X

| PrintesaPerfecta a răspuns:

Cred ca esti intr-o perioada foarte grea dar gandeste-te ca el e sus si avea, are si va avea grija de tine orice s-ar intampla.Gandestete ca i-ai fost cel mai bun stapan.Si eu simt acel sentiment de frica, de neincredere pentru ca si mie mi-a murit cainele doar ca al meu a fost mai batran.Fa activitatile care le-ai petrecut cu el. Sper ca sfaturile mele te-au ajutat. happy