| Grigg_Katalin_1999 a întrebat:

Am mai pus odata intrebarea asta dar nimeni nu stia la ce ma refeream : Salut TPU! Stiti proverbul acela: "Daca iubesti un animal, lasa-l liber, iar daca si el te iubeste, se va intoarce le tine". Ei bine, credeti ca ar fi bine sa ii dau drumui catelusei mele pe camp, sa vad daca se mai intoarce?

Deci deja am facut asta: am mers cu ea pe camp, i-am dat drumul, s-a jucat, dupa s-a intors la mine, care o asteptam cu ochii pe ea, sa vad daca se indeparteaza sa merg dupa ea, sa o recuperez.IN NICI UN CAZ NU AS ABANDONAO! 1. am gasit-o, daca nu o vroiam, nu o luam de pe strada. 2. e foarte frumoasa, jucausa si desteapta. 3. am invatat-o sa : vina la mine cand o strig, SEZI, ASTEPTA, CULCAT, sa mearga la pas si sa latre la comanda mai nou. 4. o indragesc mult. INTELES?

Răspuns Câştigător
| gaby5995 a răspuns:

Da.

16 răspunsuri:
| DezdemonaM a răspuns:

Eu zic sa o pastrezi! Nu cu toate animalele este asa ca in proverb.

| Grigg_Katalin_1999 explică (pentru DezdemonaM):

Ma fetito/baiete nu sti sa citesti? Citeste tot intai, normal ca o pastrez, ca am fost cu ochii pe ea, sa vad ce face, daca se indeparta mergeam dupa ea

| Isys a răspuns:

Buna.
Scz dar cainii nu se pierd! stiu sa vina inapoi de unde au plecat.

| alabalaportocalala a răspuns:

Proverbul este doar cateva cuvinte puse intr-o propozitie, asa ca nu trebuie sa te iei neaparat dupe ele, daca nu tear fi iubit probabil ca ar fi plecat de la tine nu?

Răspuns utilizator avertizat
| Rizer a răspuns:

Da ar invata ceva nou! Eu zic s-o lasi ca cred ca se va intoarce la tine, numai ca tu sa fii prin preajma ca sa te poata mirosi, animalele cateodata sunt mai destepte ca oamenii!
Multa bafta!

| Grigg_Katalin_1999 explică (pentru Kolors):

Mai Razvane, intrebarea era daca e bine sa fac asta, dar multi nu intelesesera ce vroiam sa zic, citeste tot, mai cu atentie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciinele este cel mai fidel si credincios animal. Omul ar trebui sa ia exemplu de la el. Daca i-ai vorbit odata frumos si i-ai dat o gura de mincare, iti ramine credincios pe viata. Catelusa ta ar fi putut pleca numai daca ar fi avut alt stapin.

| PetrUcs a răspuns:

Pai,uite...aici nu este vorba de animale neaparat.Este o metafora.Se refera la faptul ca:daca tu, de exemplu, iubesti pe cineva, nu trebuie sa il/o sufoci cu dragostea ci trebuie sa o lasi libera, iar daca sentimentul este reciproc totul va fi bine. Sper ca intelegi ce vreau eu sa spun.happy

| Grigg_Katalin_1999 explică (pentru Rizer):

Merci, uite cineva care a inteles ce vroiam sa zic.

| Liana12 a răspuns:

Inteleshee hee.

| 96SeB96 a răspuns:

Asa si care'i faza nu putea'i sa spui intr-un com. la cealalta intrebare? :S

| AtateaConditii a răspuns:

Stii bine ca cainele depinde de om insa animalele salbatice nu. V-a trai mai bine cu tine decat singura, si daca ii dai drumu si se intoarce, clar se intoarce deoarece este flamanda in nicun caz ca te iubeste. Animalele nu au sentimente, ele doar se ataseaza de stapanii iubitori.

| LIN2010 a răspuns:

Nu vreau sa fiu rautacios, dar daca te referi la altcineva decat la iubitul tau animal de companie, pe care-l indragesti asa de mult, atunci de ce folosesti apelativul''animal''pentru altcineva.Cainele se intoarce la tine nu pentru ca te iubeste(nu are acest sentiment), ci pentru hrana culcus si ocrotire si bine inteles pentru iubirea pe care i-o arati, cu pessoana iubita e altceva...este alt ''teritoriu'' mai gre de stapanit, mai alunecos mai...

| ChristinneK a răspuns:

Deci s-a intors la tine, asta inseamna ca e bine nu vad o problema in asta :p

Răspuns utilizator avertizat