Ma fetito/baiete nu sti sa citesti? Citeste tot intai, normal ca o pastrez, ca am fost cu ochii pe ea, sa vad ce face, daca se indeparta mergeam dupa ea
Proverbul este doar cateva cuvinte puse intr-o propozitie, asa ca nu trebuie sa te iei neaparat dupe ele, daca nu tear fi iubit probabil ca ar fi plecat de la tine nu?
Da ar invata ceva nou! Eu zic s-o lasi ca cred ca se va intoarce la tine, numai ca tu sa fii prin preajma ca sa te poata mirosi, animalele cateodata sunt mai destepte ca oamenii!
Multa bafta!
Mai Razvane, intrebarea era daca e bine sa fac asta, dar multi nu intelesesera ce vroiam sa zic, citeste tot, mai cu atentie.
Pai,uite...aici nu este vorba de animale neaparat.Este o metafora.Se refera la faptul ca:daca tu, de exemplu, iubesti pe cineva, nu trebuie sa il/o sufoci cu dragostea ci trebuie sa o lasi libera, iar daca sentimentul este reciproc totul va fi bine. Sper ca intelegi ce vreau eu sa spun.
Stii bine ca cainele depinde de om insa animalele salbatice nu. V-a trai mai bine cu tine decat singura, si daca ii dai drumu si se intoarce, clar se intoarce deoarece este flamanda in nicun caz ca te iubeste. Animalele nu au sentimente, ele doar se ataseaza de stapanii iubitori.
Nu vreau sa fiu rautacios, dar daca te referi la altcineva decat la iubitul tau animal de companie, pe care-l indragesti asa de mult, atunci de ce folosesti apelativul''animal''pentru altcineva.Cainele se intoarce la tine nu pentru ca te iubeste(nu are acest sentiment), ci pentru hrana culcus si ocrotire si bine inteles pentru iubirea pe care i-o arati, cu pessoana iubita e altceva...este alt ''teritoriu'' mai gre de stapanit, mai alunecos mai...
Deci s-a intors la tine, asta inseamna ca e bine nu vad o problema in asta :p
Barladeanu_Diana_2000 întreabă: