Nu-ti trebuie nimic.ii pui intr-o cusca de aia de transport daca ai, daca nu intr-o cutie de carton, te asezi mai langa usa, chiar daca ai loc in alta parte.acum sunt vagoanele alea lungi si langa usa e loc mai mult.pui cutia jos si nu te intreaba nimeni nimic.bilet trebuie jumatate, pentru cainii mari, atat.am adus si eu, anul trecut.sa nu-i scoti din cutie in tren, ca se pot inbolnavi.chiar daca schiauna, lasa-i acolo.Dar, sunt frati?
Pai daca is mici, nu cred ca trebuie bilet, dar daca trebuie, da si tu la omul care strange biletele cv acolo 5-10 lei, si se rezolva, sau pune-i intr-o punga sau cv ascunsi.
Da, sunt frati.Mie imi e sa nu ma trezesc cu o amenda cv pentru galagie sau mai stiu eu ce sau sa ma dea jos din tren, ca s-au mai intamplat cazuri din astea, oricum cateii sunt vaccinati, au carnet de sanatate...
Pai de ce ai luat frati? nu vrei sa-i imperechezi mai tarziu? sau sunt masculi amandoi? Eu am mers 5 ore jumatate cu el, cu trenul si nu m-a intrebat nimic controlorul si a trecut in fiecare statie pe langa cusca.sa nu le dea mancare cu 3-4 ore inainte, ca sa nu-si faca nevoile.si apoi, stai linistit ca acum trenurile sunt cam goale.
Sunt baieti amandoi, unul il tin pentru mine si unul il vand. Multumesc de raspunsuri, mi-ai fost de ajutor