| Boto_Sebi_1996 a întrebat:

am o intrebare.
Nu stiu ce mancare ar fi foarte buna pentru pisica mea am o pisica de rasa brithis shorthair chincilla si nu stiu ce mancare sa ii dau deocamdata am mers pe felix doar ca am vazut ca are 4% carne si vreau orice e mai bun pentru el e mascul are 5-6 luni vreau ceva care sa nu ii scurteze viata ci sa ii fie bine pentru el tin foarte mult la el. Si am mai avut o pisica tot brithis si era blue doar ca avea leucemie de mic si a murit la 3 ani avea doar 3 kilograme asa ca vreau sa NU se intample la fel cu acesta am toate bune la el tot vaccinat doar ca nu stiu ce mancare buna sa ii dau ma puteti ajuta am 12 ani TOT CE SA CONTINA CALCIU EU IAM DAT SI ROYAL CANIN DOAR CA NU STIU DACA E CEA MAI BUNA MA PUTETI AJUTA
DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Daniel9988 a răspuns:

Hai sa iti zic eu o chestie...mult calciu se acumuleaza la ficat.Cel mai bine ii dai Wiskas, dar mai schimba sortimentele.

7 răspunsuri:
| Maribella a răspuns:

Crancy Snack, Wiskas, si poti sa ii dai niste batoane proteice foarte bune pe nume Coshida

| Daniel9988 a răspuns:

Pai o pisica are 2 mese:dimineata si seara...si eventual mici gustari intre. Uite un program de masa pe care il aplic la pisica mea:
•mic dejun(ora 8 dimineata)-un bol mic de lapte si/sau branza calcica de vaci (cade usor la stomac si ii asigura calciu)
•pranz(ora 2 dupa amiaza)-mici gustari, cum ar fi niste crochete pentru pisici
•cina(ora 8 seara)-O portie de Wiskas sau mancare umeda pentru pisici

Daca e o pisica mai grasa scoate pranzul din lista. Daca ai un schelet ambulant cum am si eu, respecta mesele de mai sus.

| Andreea213 a răspuns:

Wiskas, Crancy Snacks.

| Boto_Sebi_1996 explică:

Am citit ca wiskas e orala curata eu zic sa continui pe royal canin și applaws am văzut ca sunt cele mai scumpe și au calciu mai mult

| Boto_Sebi_1996 explică (pentru Daniel9988):

Aveți dreptate și asa dar am citit ca royal canin și applaws sunt foarte bune și cele mai scumpe.eu continui pe asta tu ce zici?

| Boto_Sebi_1996 explică (pentru Daniel9988):

Asta e faza ca am un schelet ambulant de 2, 9 kg si are 5 luni

| Daniel9988 a răspuns (pentru Boto_Sebi_1996):

Ei bine nici sa nu fie grasuta...