Nu prea stiu ce sa faci. Ai putea incerca sa te joci cu el zilnic, sa il mangai, sa ii dai mancare buna asa ca sa ii castigi increderea si sa vada ca nu iivrei raul si dupa o saptamana-doua sau cand ti s epare tie ca se comporta mai bine ai putea tu sa il ti si sa il mangai iar mama ta sa incerce sa il tunda.
Singura solutie este sa porti ceva din burete pe mana cu acul de adormit sau ce folosesti tu ca sa-l adormi sa ai ceva gros pe maini atunci cand te musca sa nu simti, deci gasesti tu ceva pe acolo pe la tine(burete, manusi, patura)dar uite tot am dat vorba de patura si eu am avut un caine "ciobanesc" de ala mare si imi era firca sa pun mana pe el ca maraia si am luat o patura am aruncat-o pe capu lui l-am luat repede si l-am urcat in cosar, si tu ar trebuie sa faci al fel pui patura in cap si faci o injectie sau daca nu gasesti tu niste manusi groase sau ia o teava sa nu fie nimic in ea bagi un fir subtire, gros nu conteaza tragi captele amandoua la tine si in varf sa raman un cerc apoi bagi teava cu cercu acolo si il prinzi de cap il scoti afara pui patura in cap si repede ii bagi injectia!
Sper ca ti-am fost de folos
Poti sa-i pui o botnita apoi sa-l duci la medicul veterinar.Ii administreaza un anestezic injectabil si apoi il poate tunde.Veterinarul catelusei mele asa procedeaza.Eu te sfatuiesc sa il duci la alt medic care stie ce are de facut.
Joaca-te cu el, uitate in ochii lui si vorbestei cu calm, incearca sa ii dai mancare din mana ta, ofera-i recompense.