| SonyaElena a întrebat:

Salut, TPU. Am o problema:Un prieten are o soparla Agama cu barba. De la un timp e foarte bleaga si i-a scazut vazul.Nu este batrana, are 10 luni. Tin sa precizez ca este lasata prin casa aproape toata ziua, iar acum vreo saptamana si putin a mancat o pleosnita (gandac din acela mirositor, de vara). Nu i s-a intamplat nimic in acea zi, dar este posibil sa mai fi mancat intre timp. Oare are o infectie de la acei gandaci? Cum poate fi vindecata? Ce sa-i fac? MULTUMESC!

Răspuns Câştigător
| MiniieKidda a răspuns:

Du-te la un medicc
Ca sa-o vacineze
big grin

4 răspunsuri:
| SonyaElena explică (pentru MiniieKidda):

Tu vorbesti serios? soparla poate fi vaccinata? poti sa-mi mai dai detalii, te rog? nu banuiesti deloc ce-ar putea avea?

| MiniieKidda a răspuns:

Si un coleg de al meu a avut o soparla cenusie si a mankat multi gandaci si tot asa a vut o problema si a vacinat-o la un veterinar

| MiniieKidda a răspuns:

Cred ca a capatat o infectie de la acel gandac

| DenisH a răspuns:

Nu exista vaccin la soparle =]].Si daca ai dat funda eu iti raspund la raspuns ca sa nu omori soparla.Si eu a gecko leopard,si sopaarlele nu trebuie lasate prin casa! Nu trebuie sa manance orice! Agamele mananca insecte, superworms, mealworms! Nu o lasa sa manance tot felul de magari.Si nu o lasa prin casa.Trebuie sa aiba inacvariu la ea bec UV, heatpad, NU piatra electrica (heat rock) pentru ca o arde pe abdomen. Daca mai vrei detalii newstile_denis.Bafta!