| PublicEnemy a întrebat:

Am si eu o "problema", catelul meu a mancat ieri niste ciocolata si de aseara nu prea mai are stare deloc, nu prea mai "executa" comenzile si cu greu asculta sa nu se urce pe mine, stie cineva ce as putea face? Tin sa precizez ca este un amstaff. A mancat maxim 4-5 grame de salam de biscuiti laughing Efectul ciocolatei se va duce in zilele urmatoare sau?

Răspuns Câştigător
| Itanul a răspuns:

Ciocolata nu e buna pentru caini. Ii constipa. Acum, la urgenta, da-i niste iaurt. Si apoi, (sper sa gasesti azi) seminte de in care sa-l ajute sa elimine tot ce are.

6 răspunsuri:
| PublicEnemy explică (pentru Itanul):

I-am dat si aseara niste lapte dar o sa ma duc chiar acum sa cumpar iaurt si sa vad daca gasesc seminte de in. mersi de raspuns, o sa mai astept niste pareri big grin

| MucH a răspuns:

Eu am un ciobănesc caucazian de 2 ani și i-am dat 6 pătrățele de ciocolata și nu a făcut așa, chiar este indicat ca și câinii sa mănânce putina ciocolata sau puțin zahăr

| Bondarel99 a răspuns:

Nu e o tragedie ca a mancat putina ciocolata, salamul ala de biscuiti nici nu se poate numi ciocolata. De fapt cainii sunt sensibili la cacao. E mult mai grav sa ii dai ciocolata neagra decat ciocolata cu lapte.

| Dogs a răspuns:

Ciocolata este otrăvitoare pentru câini și este recomandat să nu îi dai deloc, însă acum nu este un capăt de țară, stai liniștit, o să îi treacă, dar altădată nu îi mai da nimic înafară de mâncare specială pentru ei.

| Freya1 a răspuns:

Nu stiu de ce va luati caini daca nu ii hraniti cum trebuie.
Nici noi oameni pana la o anumita varsta nu ar trebui sa mancam ciocolata da un caine.Asteapta ca isi va reveni da nu ii mai da prosti sa manance.

| PublicEnemy explică (pentru Freya1):

Draguta, am spus "a mancat" nu i-am dat. A prins pe masa o bucatica mica si a insfacat-o.