| BogdanAlex1997 a întrebat:

Am un caine de 6 luni. Ieri i-a facut veterinarul antirabicul si i-a bagat cip-ul dar nu il gasesc in registrul online al cainilor cu stapan. De ce?
Raspunsul care ma lamureste primeste funda.

9 răspunsuri:
| Evolution a răspuns:

Pai de ce nu intrebi pe veterinarul acela? poate se inregistreaza mai greu sau poate a ratat el un cod ceva acolo.

| BogdanAlex1997 explică (pentru Evolution):

Nu e foarte vorbaret veterinarul. Si de aceea am zis sa intreb aici. Ma gandesc ca poate dureaza. Daca nu apare in registru intr-o saptamana il sun. Dar oare e obligatoriu sa il inregistreze?

| Evolution a răspuns (pentru BogdanAlex1997):

Nu sunt veterinar si nu stiu cum functioneaza treaba asta dar mi se pare logic ca asta e rolul cipului sa il inregistreze, altfel e degeaba.
Eu zic sa il suni indiferent ca este sau un vorbaret, este cainele tau si banii tai.

Dar ma gandesc ca poate trebuie platit ceva in plus pentru ca si el trebuie sa dea bani pentru caini inregistrati, dar nu a zis nimic catre mine.

In primul rand nu te intereseaza daca da sau nu bani. El ti-a luat bani pentru cip, trebuie sa isi faca treaba pana la capat. Noi barfim ceva ce nu stim amandoi. Trebuie sa il suni si sa il intrebi, nu e mare branza.

Bine, multumesc. Daca nu o sa primesc alt raspuns care sa ma lamureasca vei primi funda.

Eu nu am nevoie de funda pentru ca nu ma ajuta la nimic in viata. Imi place doar sa ajut oamenii cu anumite sfaturi practice si uneori ma cunosc si pe mine prin acest mod si cunosc si alte persoane / povesti de viata pe care ma vor ajuta si pe mine in viitor.
Daca nu vei primi alt raspuns, sper sa il suni si te va lamuri el in cateva secunde. Chiar daca nu este un om care e comunicativ, ai dat bani si are datoria sa te lamureasca.

| darrio2007 a răspuns:

Inca nu a fost actualizat registrul.

| BogdanAlex1997 explică (pentru darrio2007):

Cand se actualizeaza?