| zZoro a întrebat:

Salut TPU
Am un cățel de 1 luna și 2 săptămâni. Are un miros foarte neplăcut
Înainte am mai avut unul și cred că de la acela s-a îmbolnăvit. Și de tot scarpină foarte des. Am citit pe net că e râie. Nu am avut cum să mă duc cu el la cet deoarece nu pot pentru că sunt de la țară și orașul este departe. Ce medicamente mi-ați recomanda. Va rog ajutati-ma. Mulțumesc.
Ps:Cățelul e din un mascul ciobănesc și femela mioritic.

Răspuns Câştigător
| numerandom17 a răspuns:

Buna, daca catelul are un miros neplacut poate fi si din cauza ca sta pe afara..nu e neaparat sa fie bolnav. are alta simptomatologie? adica vomita? are diaree? mananca? aceste aspecte sunt importante.
scarpinatul poate fi datorat puricilor(daca sta afara la tara).te poti uita pe el sa vezi daca misca ceva.
sau scarpinatul mai poate fi datorat unei alergii la proteina din carne. daca are pe el un fel de punctulete mici rosii sau pete rosii, poate sa fie alergie. in acest caz, trebuie sa ai grija si sa ii faci un program de 2 mese pe zi si sa respecti cantitatea de mancare indicata pe punga.
si inca un aspect important.e vaccinat? deoarece exista unele boli care le pot face mai ales daca stau pe afara si nu sunt vaccinati.

daca mai imi dai niste detalii poate reusesc sa iti dau un sfat

5 răspunsuri:
| zZoro explică (pentru numerandom17):

Nu, nu are diaree, nici nu vomita și mănâncă de 2 ori pe zi. Vaccinul urmează să il fac zilele acestea și are niste bubițe pe abdomen așa mai galbene spre portocaliu.

| zZoro explică:

Are niste viermi albi pe abdomen

| numerandom17 a răspuns (pentru zZoro):

Atunci trebuie sa faci cumva sa il duci la un veterinar... exista niste muste care pot depune oua in blanita animalelor (mai ales daca o au mai mare) si pot produce infectii. pentru medicamente cel mai bine te poate sfatui un veterinar. fa cumva sa il duci. sper sa reusesti. Multa bafta!

| zZoro explică:

Buna ziua. Din pacate catelul meu a murit ieri... Si multumesc mult ca mi-ai raspuns. Am vzt ieri ca abia se mai misca si dupa cateva ore a murit. crying Oricum iti multumesc foarte mult.

| numerandom17 a răspuns (pentru zZoro):

Imi pare foarte rau sad
cu mult drag ti-am scris, chiar mi-as fi dorit sa se faca bine sad